Life

Lavinia Pîrva, apariție de infarct. În ce ipostaze neașteptate a apărut soția lui Ștefan Bănică

Lavia Pîrva debordează de senzualitate prin toți porii și nu se sfiește deloc să-și arate trupul pe internet, chiar dacă a primit critici.
09.06.2023 | 16:44
Lavinia Pirva aparitie de infarct In ce ipostaze neasteptate a aparut sotia lui Stefan Banica
Lavinia Pîrva, în ipostaze senzuale pe Instagram. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva a bifat o nouă apariție de infarct pe internet. Superba soție a lui Ștefan Bănică Jr. a aprins imaginația bărbaților cu o fotografie de la plajă. Artista a purtat un costum de baie care i-a pus în evidență formele.

Lavinia Pîrva, o nouă apariție wow în costum de baie

Lavinia Pîrva are un corp de invidiat cu toate că a depășit deja vârsta de 38 de ani. Astfel că, vedeta nu se sfiește deloc să se pozeze în ipostaze senzuale pe internet. Mai mult, soția lui Ștefan Bănică Jr. a făcut o obișnuință din a publica fotografii cu care să aprindă imaginația bărbaților.

ADVERTISEMENT

Nici faptul că a primit critici pentru faptul că se afișează astfel nu a interesat-o. Recent, vedeta s-a fotografiat într-un peisaj de poveste, pe plajă. Ea a purtat un body de culoarea pielii, mulat pe corp și cu decupaje în zona decolteului.

Formele de care Lavinia Pîrva are mare grijă au fost evidențiate de ținuta îndrăzneață, iar în secțiunea de comentarii a fost asaltată cu complimente. „Frumoasă foc ești, Lavinia!”, „Ești superbă! Te pup”, „Superbă și sexy”, „Nota 1000”, sunt numai o parte din mesajele pe care frumoasă brunetă le-a primit pe Instagram. 

ADVERTISEMENT
lavinia pîrva costum de baie plajă apă frunze
Imaginea publicată de Lavinia Pîrva în mediul online.
Sursa foto: Instagram

Cum se menține artista în formă

Dacă acum are un trup pe care multe femei ar fi invidioase, Lavinia Pîrva a trecut printr-o adevărată transformare aduci când a rămas însărcinată. În anul 2019, artista l-a adus pe lume pe fiul său și al lui Ștefan Bănică Jr, Alexandru.

În perioada în care a fost gravidă, a acumulat câteva kilograme în plus, iar gurile rele spuneau că nu o să mai ajungă niciodată la silueta de altădată. Vedeta s-a ambiționat, iar acum multora le-ar fi greu să-și dea seama că are acasă un copilaș de doar patru ani.

ADVERTISEMENT

Însă nu i-a fost chiar atât de ușor. Invitată într-o emisiune televizată, soția lui Ștefan Bănică Jr. a mărturisit că face și sacrificii pentru a arăta exact așa cum își dorește. De pildă, există anumite lucruri de la care se abține.

„Am grijă ce mănânc, dar am perioade în care nu țin cont. Sunt cam pofticioasă. Nu prea mănânc seara. Ăsta ar fi un secret. Beau apă, mă gândesc, mă uit, caut lucruri, mă uit la un film, habar n-am.

ADVERTISEMENT

Știu că dacă mănânc seara e jale mare”, a dezvăluit Lavinia Pîrva în cadrul show-ului Vorbește lumea difuzat pe Pro TV. În plus, faptul că aleargă toată ziua după Alexandru o ajută pe vedetă să uite de foame și să ardă calorii.

ADVERTISEMENT