Life

Lavinia Pîrva, despre căsnicia cu Ștefan Bănică Jr., după declarațiile Andreei Marin: „Nimeni nu deține pe nimeni”

Lavinia Pîrva a făcut declarații despre căsnicia cu Ștefan Bănică Jr. după după ce Andreea Marin a dezvăluit, acum câteva luni, motivele divorțului de cântăreț.
30.11.2021 | 19:43
Lavinia Pirva despre casnicia cu Stefan Banica Jr dupa declaratiile Andreei Marin Nimeni nu detine pe nimeni
Lavinia Pîrva, despre căsnicia cu Ștefan Bănică Jr., după declarațiile Andreei Marin. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva a făcut declarații despre mariajul ei cu Ștefan Bănică Jr., în cadrul unei emisiuni. Bruneta a spus că este o persoană pașnică și nu există gelozie în căsnicia ei cu juratul de la X Factor.

La un moment dat, Andreea Marin a vorbit despre motivele care au dus la destrămarea căsniciei cu Ștefan Bănică Jr., în urmă cu mai bine de opt ani.

ADVERTISEMENT

„Zâna Surprizelor” susține că infidelitatea și comportamentul agresiv din partea cântărețului au fost principalele motive ale divorțului.

Lavinia Pîrva, despre căsnicia cu Ștefan Bănică Jr., după declarațiile Andreei Marin

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. sunt căsătoriți din 2017, iar în urmă cu doi ani s-a născut primul lor copil, Alexandru. Bruneta este foarte fericită alături de soțul ei și se consideră o persoană pașnică.

ADVERTISEMENT

Cântăreața nu este geloasă pe partenerul ei de viață și nu o deranjează că acesta are foarte multe admiratoare.

Întrebată dacă se uită în telefonul soțului ei, Lavinia Pîrva a spus că nu are motive să facă acest lucru.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt un om pașnic care își vede de casa lui, de familia lui, de cariera lui, mai nou de copilul meu, care este esențial acum, pe primul plan în viața mea. Eu mă bucur foarte tare (n.r. – că Ştefan Bănică are zeci de mii de fane).

Nu (n.r. – dacă se uită în telefonul lui). De ce aș face asta? Pe bune? Relația noastră se bazează pe încredere, libertate și pe multă, multă iubire.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu pierde pe nimeni pentru că nimeni nu deține pe nimeni. Și atunci lucrurile funcționează. Altfel nu”, a declarat Lavinia Pîrva în emisiunea lui Marius Manole, „Întrebarea mesei rotunde”

Ce spunea Andreea Marin despre căsnicia cu Ștefan Bănică Jr.

Cu ceva timp în urmă, Andreea Marin a vorbit despre motivele care au dus la divorțul de Ștefan Bănică Jr. Cei doi au fost căsătoriți timp de șapte ani, din 2006 până în 2013.

Vedeta a declarat că artistul ar fi fost infidel și ar fi avut un comportament agresiv.

„Infidelitatea nu e un motiv suficient pentru un divorţ. Sunt alte lucruri mult mai grave: agresivitatea în viaţa de cuplu, răspunsul violent, reacţii necontrolate în faţa copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales pentru că ai un omuleţ alături.

Nu aş putea suporta ca fiicei mele să îi arunce cineva o palmă, cu sau fără motiv. Mi-aş reproşa ca părinte că am suportat la rândul meu.

Pentru mine trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11.

Nici un divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă”, a declarat Andreea Marin la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D.

ADVERTISEMENT