Life

Lavinia Pîrva, dezvăluiri despre rolul de mamă. Cum se descurcă soția lui Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva este mama unui băiat de 2 ani și jumătate pentru care are numai cuvinte de laudă.
05.10.2021 | 21:20
Lavinia Pirva dezvaluiri despre rolul de mama Cum se descurca sotia lui Stefan Banica
ADVERTISEMENT

Soția lui Ștefan Bănică a făcut dezvăluiri importante despre rolul de mamă, care o împlinește din toate punctele de vedere și care-i umple sufletul de bucurie.

Cunoscuta artistă este conștientă că nu este deloc ușor să crești un copil, de aici venind și aprecierea pentru femeile care au mai mult de doi copii.

ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva admiră mamele care se descurcă singure, așa cum reușește și ea de mai bine de 2 ani și jumătate. Vedeta este cea care se ocupă de băiatul ei, Alexandru.

Lavinia Pîrva, mamă cu normă întreagă. Ce dezvăluiri a făcut soția lui Ștefan Bănică despre fiul lor

Cântăreața este fericită și împlinită de când a devenit mamă și deși uneori îi este greu cu creșterea și educarea fiului ei nu se plânge. În plus, vedeta nu are bonă și vrea să fie cât mai implicată și alături de Alexandru.

ADVERTISEMENT

„Mă mai întâlnesc cu mame prin parc cu copii și mă uit la ele și mă întreb: «Cum puteți să faceți asta?» Mă uit la copilul meu… cum ar fi să am doi ca el? Este foarte greu, recunosc, nu vreau să fiu ipocrită. Dar niciodată nu am fost atât de fericită. 

Niciodată nu am fost atât de obosită și totodată atât de fericită. Mama m-a ajutat de când s-a născut Alexandru, dar ea mai pleacă, mai are și ea problemele ei.

ADVERTISEMENT

Nu am vrut bonă, am vrut să fiu mamă cu normă întreagă. Mi-am dorit enorm să fiu alături de el în fiecare etapă a vieții lui. Sunt foarte mândră că acum copilul are 2 ani și jumătate și am reușit să îl cresc singură.

Am mai plecat cu el la drum, dar nu știi niciodată dacă o să fie cuminte sau o să aibă o criză”, a mărturisit Lavinia Pîrva în emisiunea „Teo Show”, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Alexandru, fiul Laviniei Pîrva, atașat de mama lui Ștefan Bănică

Bruneta susține că băiatul ei, Alexandru, adoră să petreacă timp în compania bunicilor sale. De altfel, copilul este foarte atașat de mama lui Ștefan Bănică, care îi vizitează destul de des.

Bunica paternă este un ajutor de nădejde în special seara, atunci când artista se ocupă de magazinul online de haine pe care l-a deschis destul de recent.

„Alexandru o adoră pe mama lui Ștefan și trece mai des, se mai joacă cu el. Seara încerc să mai lucrez, iar dacă plec la spectacol stă mama, vine bunica, găsim o soluție.

Dar faptul că am stat acasă, nu au fost așa multe evenimente în perioada asta, am lucrat de acasă pe partea cu magazinul… a fost mai simplu”, a mai spus Lavinia Pîrva, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT