Life

Neașteptat! Ce spune Lavinia Pîrva despre fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr.

01.04.2021 | 17:22
Neasteptat Ce spune Lavinia Pirva despre fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica jr
Lavinia Pîrva face dezvăluiri neașteptate, despre fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva a fost considerată, ani buni, cântăreața care i-a “spart” casa Andreei Marin, iar astăzi surprinde cu afirmațiile făcute despre fiica vitregă, Violeta.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică jr. se iubesc, în mod oficial, din 2013, iar relația lor a fost confirmată de cântăreț și actor la puțin timp după ce a divorțat de Andreea Marin.

ADVERTISEMENT

În 2017, cei doi s-au căsătorit la malul mării, în Bulgaria, în cadrul unei ceremonii discrete, iar în 2019 au devenit părinții unui băiețel – Alexandru-, care îi pune în dificultate, de multe ori, cu energia lui.

“Avem un copil turbo. Eu sunt cumva mamă cu normă întreagă, nu e ușor deloc. Nu am fost niciodată atât de obosită, dar niciodată atât de fericită. Este greu, dar nu vreau să pierd o secundă din viața copilului meu. Învăț și eu lucruri împreună cu el. Este o perioadă în care copilul ăsta a beneficiat de noi doi mai mult.

ADVERTISEMENT

Copilul este înnebunit după el (n.r.- Ștefan Bănică jr.), au o chimie extraordinară, iar faptul că Ștefan a stat foarte mult acasă, au avut această șansă să beneficieze unul de altul și sunt foarte mișto împreună. Când începe tati să cânte intră într-o transă, e clar că va face asta. (…)

Pentru toată lumea a fost un moment extrem de delicat (n.r.- anul pandemic). Eu nu am simțit pentru că l-am avut pe Alexandru și am avut acest proiect de la care am lucrat de acasă și am mai mers, din când în când, la birou sau la fabrică. Ștefan a avut și concert online, este adevărat că este un pic diferit, dar eu cred că faptul că stăm uneori mai mult împreună nu strică.”, a dezvăluit Lavinia Pîrva, joi, în emsiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.

ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva, impresionată de fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr.

Cântăreața a făcut dezvăluiri neștiute și despre legătura micuțului Alexandru cu frații săi, cei doi copii pe care Ștefan Bănică jr. îi are din relațiile cu Camelia Constantinescu și cu Andreea Marin.

Lavinia Pîrva a mărturisit că cei trei copii se înțeleg minunat, deși sunt frați numai de tată, iar mezinul are lucruri bune de învățat de la fratele său, Radu, dar și de la Violeta, pe care o consideră “un copil special”.

ADVERTISEMENT

“Radu este actor, iar Violeta este superbă, este un copil special, foarte talentată, cântă, compune, probabil că vom auzi lucruri foarte bune despre ea. Ce să zic, o familie frumoasă. Cumva ăsta mic crește între oameni frumoși și talentați de la care are ce învăța.”, a spus Lavinia Pîrva, în emisiunea lui Cristi Brancu.

ADVERTISEMENT