Life

Lavinia Pîrva, imagine inedită cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică. Detaliul observat de fani

Lavinia Pîrva a postat o imagine inedită cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică Jr. Fanii au observat un detaliu în fotografiile postate de artistă.
21.08.2021 | 15:01
Lavinia Pirva imagine inedita cu fiul ei si al lui Stefan Banica Detaliul observat de fani
ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva a postat o imegine inedită cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică Jr., Alexandru. Fanii au observat un detaliu și nu au ezitat să-i lase câteva comentarii vedetei.

Frumoasa cântăreață postează foarte rar fotografii cu fiul ei și nu-i arată niciodată fața. Așa a fost și de data aceasta, când soția juratului de la X Factor s-a pozat cu micuțul Alexandru.

ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva, imagine inedită cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică. Detaliul observat de fani

Lavinia Pîrva a postat o imagine inedită cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică Jr. Micuțul Alexandru mergea prin parc, alături de tatăl său, iar internauții au observat un alt detaliu în fotografie.

Urmăritorii vedetei au întrebat-o cu cine seamănă, din moment ce artista a ales să nu-i expună chipul copilului pe rețelele sociale. Mai mult, aceștia s-au întrebat de ce părul lui Alexandru este blond.

ADVERTISEMENT

„Arată-l că este frumos”, „Băiețelul este șaten, tenul alb. Cu cine seamănă oare din familie?”, „Asa blonduț???”, ”Cu cine seamănă copilul tău blond?”

„Omulețul crește mare, sănătos și frumos. Chiar dacă se vede doar din…spate”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

De altfel, fanii s-au întrebat dacă micuțul seamănă cu frații lui mai mari, Radu Ștefan și Violeta.

Ștefan Bănică Jr. și fiul lui cel mic
Ștefan Bănică Jr. și fiul lui cel mic, surprinși de Lavinia Pîrva. Sursa foto: Instagram

Ce spune soția lui Ștefan Bănică despre fiul lor

La un moment dat, Lavinia Pîrva a declarat că mama ei o ajută, din când în când, să-și crească fiul. Soția lui Ștefan Bănică Jr. își dorește să fie prietenă cu Alexandru și face tot ce poate pentru ca relația lor să fie cât mai bună.

ADVERTISEMENT

„Eu trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Sunt extrem de fericită și am spus așa, niciodată nu am fost mai obosită, dar nici atât de fericită.

Eu cumva mă așteptam să fiu așa ca mamă. Vreau să fiu prietenă cu fiul meu. Vreau să nu pierd nimic din toată evoluția lui.

O am și pe mama care mă ajută. Sunt foarte fericită”, a declarat vedeta în cadrul unui interviu, scrie redacția.ro. 

ADVERTISEMENT