Life

Lavinia Pîrva, mesaj emoționant despre rolul de mamă: ”Nimic din ce era nu mai e la fel”

Lavinia Pîrva a devenit mamă pentru prima oară în mai 2019, iar de atunci nu-și mai încape în piele de bucurie și are numai cuvinte frumoase de spus despre Alexandru.
30.09.2021 | 12:52
Lavinia Pirva mesaj emotionant despre rolul de mama Nimic din ce era nu mai e la fel
ADVERTISEMENT

Cântăreața a lăsat un mesaj emoționant despre rolul de mamă, care îi prinde de minune. Frumoasa soție a lui Ștefan Bănică simte că viața sa este completă de când a născut.

Bruneta este topită după fiul ei și al juratului de la X Factor, mărturisindu-le fanilor că simte o iubire imensă și necondiționată de când a venit pe lume băiatul ei.

ADVERTISEMENT

În plus, Lavinia Pîrva vorbește despre o iubire pură și inocentă, care o face să descopere în fiecare zi lucruri interesante despre propria persoană și ce poate face.

Lavinia Pîrva, topită după fiul ei. Ce postare a făcut soția lui Ștefan Bănică despre Alexandru

Fosta componentă a trupei Spicy consideră că Alexandru este cel mai important, reușind să schimbe foarte multe în felul ei de a fi. Nimic nu mai e ca înainte, susține artista.

ADVERTISEMENT

„Știți voi, dragi mămici, cum e când te duci la o nuntă! Cea mai importantă este mireasa, apoi nimeni, apoi vin restu’! Mire, nași, părinți, etc. Ei bine, așa și în viața mea de mămică!

Am întâlnit pentru prima dată iubirea necondiționată! Acea iubire lipsită de ego, iubirea în cea mai pură variantă care nu poate fi confundată cu iubirea față de partener, părinți și alți oameni extrem de importanți din viața mea!

ADVERTISEMENT

Aici mă refer la acea iubire care scoate supranaturalul din mine, mă face să descopăr zilnic abilitați pe care nici măcar nu am bănuit că le am!

Am știut dintotdeauna că mămicile sunt cele mai creative ființe de pe pământ, cum fac ele o mâncare din orice, cum găsesc soluții imediate, cum acționează instinctiv înainte ca pericolul să apară.

ADVERTISEMENT

Însă, ce nu am știut este faptul că un omuleț atât de mic poate să schimbe o lume întreagă în ochii mei! Nimic din ce era nu mai este la fel, toate astea datorită lui!”, a scris Lavinia Pîrva pe Instagram.

Lavinia Pîrva, o nouă fotografie cu băiatul ei, Alexandru

Cântăreața a postat și o imagine cu fiul său și al lui Ștefan Bănică, dar așa cum ne-a obișnuit până acum, băiatul stă cu spatele și nu i se vede deloc chipul.

Vedeta nu dorește ca băiatul ei să devină persoană publică și încearcă să-l ferească cât poate de mult de lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT