Life

Lavinia Pîrva, o nouă imagine cu băiețelul ei. Ce au observat internauții la Alexandru

12.05.2021 | 19:31
Lavinia Pirva o noua imagine cu baietelul ei Ce au observat internautii la Alexandru
ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva este o mamă foarte implicată în rolul de mamă. Cântăreața a publicat recent o nouă imagine cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică, internauții observând un detaliu foarte important la băiețelul care poartă numele Alexandru. 

Bruneta este dedicată 100% creșterii și educării primului ei copil, pe care l-a arătat întregii lumi. Vedeta este mândră de băiețelul său, cu care petrece foarte mult timp și alături de care încearcă tot felul de activități specifice vârstei lui.

ADVERTISEMENT

Soția juratului de la X Factor a devenit pentru prima oară mamă în luna mai a anului 2019, iar de atunci stă mai mult acasă. Lavinia Pîrva are grijă să nu piardă niciun moment important din viața băiețelului ei, care în curând va merge la grădiniță.

Lavinia Pîrva, poză cu cel mic. Cu cine seamănă Alexandru

Lavinia Pîrva este extrem de discretă când vine vorba de fiul ei și al lui Ștefan Bănică și nu vrea să-i arate chipul celui mic. Cu toate acestea vedeta postează adesea imagini în care băiețelul apare cu spatele, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu puțină vreme.

ADVERTISEMENT

„După un somn prelungit de prânz, suntem unul mai energic decât celălalt! Puși pe șotii și pe împrăștiat cât mai multe jucării!

Cu cât mai mare e dezordinea cu atât suntem mai fericiți”,  a scris artista pe pagina sa de Instagram, împreună cu fotografia unică cu copilul ei.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial)

Micuțul stă așezat pe un scaun de culoare verde, postarea brunetei luându-i prin surprindere pe toți. Primul detaliu pe care l-au observat fanii a fost legat de părul copilului, care este blond, în timp ce ambii părinți sunt bruneți.

Foarte multă lume s-a întrebat cu cine seamănă Alexandru, care luna aceasta împlinește frumoasa vârstă de 2 ani. Cu această ocazie cântăreața a împărtășit și câteva detalii din viața de mamă, dar și cum se descurcă cu cel mic.

ADVERTISEMENT

„Cam blonduț ?. Ștefan știe sigur…”, „Așa blonduț” sau „Copilul vostru este blond? Cu cine seamănă” sunt câteva dintre reacțiile celor care au văzut poza cu fiul cântăreței.

O altă persoană a întrebat-o pe Lavinia Pîrva dacă Alexandru are ochii albaștri la fel ca frații săi mai mari. Ștefan Bănică mai are doi copii: Violeta, din mariajul cu Andreea Marin și Radu Ștefan, din relația cu Camelia Constantinescu.

Juratul de la X Factor petrece foarte mult timp cu cei trei, profitând din plin de pandemie pentru a face cât mai multe activități cu ei. Actorul a mărturisit că cei trei sunt foarte apropiați și se înțeleg de minune.

ADVERTISEMENT