Life

Lavinia Pîrva, prima reacție după zvonurile divorțului de Ștefan Bănică Junior. Cântăreața a lămurit totul

Lavinia Pîrva a avut prima reacție după zvonurile divorțului de Ștefan Bănică Jr. Iată ce a spus frumoasa brunetă despre căsnicia cu artistul.
14.09.2021 | 11:16
Lavinia Pirva prima reactie dupa zvonurile divortului de Stefan Banica Junior Cantareata a lamurit totul
ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva a avut prima reacție după zvonurile divorțului de Ștefan Bănică, care au apărut în ultima perioadă. Soția juratului de la X Factor a decis să pună capăt speculațiilor legate de căsnicia ei și a cântărețului.

Bruneta infirmă zvonurile și spune că relația cu partenerul ei de viață merge foarte bine. Nu este prima dată când apar astfel de speculații legate de mariajul ei și al îndrăgitului artist.

ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva, prima reacție după zvonurile divorțului de Ștefan Bănică Junior. Cântăreața a lămurit totul

Lavinia Pîrva a avut prima reacție după ce s-a zvonit că divorțează de Ștefan Bănică Jr. Vedeta a negat acest lucru și spune că relația ei cu juratul de la X Factor merge foarte bine.

În plus, acum se ocupă cu creșterea fiului lor, Alexandru, în vârstă de doi ani. Bruneta este amuzată de speculațiile care apar pe seama divorțului, așa cum a declarat recent.

ADVERTISEMENT

„Este un zvon apărut prima oară acum vreun an. Nu există așa ceva, mă distrează astfel de lucruri, chiar nu le luăm în seamă. E o aberație, ferească Dumnezeu.

Noi suntem bine, ne concentrăm pe ce avem de făcut și pe creșterea băiețelului”, a declarat Lavinia Pîrva pentru impact.ro.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt căsătoriți de patru ani, iar nunta a fost făcută în mare secret. De altfel, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt foarte discreți atunci când vine vorba de viața personală.

Cântăreața are multe proiecte, însă are timp și pentru Alexandru. Ea și soțul ei și-au dorit să-și crească copilul fără bonă. Din când în când, mama Laviniei Pîrva i-a ajutat pe cei doi soți cu micuțul.

ADVERTISEMENT

Soția lui Ștefan Bănică a mai spus că Alexandru va merge la creșă în viitorul apropiat.

Ce spunea Lavinia Pîrva despre căsnicia cu Ștefan Bănică

Anul trecut, au apărut zvonuri cum că Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică ar divorța, doar pentru că artista nu mai purta verigheta. Bruneta a explicat totul și a declarat, amuzată de situație, că nu obișnuiește să poarte des acest accesoriu.

„Și iată cum se vuiește că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă!

Că altă treabă nu am! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite.?

La fel si instanța, mă așteaptă zilnic în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța sărăcuța, alta treabă nu are! Doamne, mare ți-e grădina!”, a scris Lavinia Pîrva pe rețelele sociale, la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT