Life

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. au dat cărțile pe față. De ce s-au căsătorit în Bulgaria 

Noi detalii despre Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. Cei doi artiști au vorbit despre mariajul lor, care a avut loc în mare taină, în 2017, în Bulgaria.
10.08.2022 | 11:50
Lavinia Pirva si Stefan Banica Jr au dat cartile pe fata De ce sau casatorit in Bulgaria
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. au vorbit despre mariajul lor. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. sunt unul dintre cele mai celebre cupluri din showbiz și s-au remarcat de-a lungul timpului prin discreție. De curând, cei doi soți au dezvăluit de ce s-au căsătorit în Bulgaria, în 2017, departe de ochii presei.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr, detalii despre căsătoria lor din Bulgaria. De ce nu au făcut nunta în România

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. își recunosc reținerea față de anumite aspecte din viața lor și spun că momentul când și-au spus ”Da!” pentru totdeauna a fost unul de poveste. Lavinia Pîrva s-a bucurat să-și vadă tatăl fericit că își duce fiica la altar.

ADVERTISEMENT

”Da, discreţia ne reprezintă pe amândoi, întâmplător sau nu. Iar ceremonia noastră a avut loc într-un loc de poveste, exact unde ne-am dorit. A fost un eveniment aşa cum ne place nouă, iar cel mai important e că am fost înconjuraţi de cei mai apropiaţi prieteni.

Am reuşit să le aducem lacrimi de bucurie pe chip celor din familie, mai cu seamă că tatălui meu i s-a îndeplinit visul de a mă conduce la altar, într-un cadru de poveste”, a detaliat Lavinia Pîrva pentru revista Viva!

ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică Jr a precizat și că nunta a fost una așa cum el și partenera sa și-au dorit, doar cu cei dragi alături, într-un loc bine ales și de bun gust, în țara vecină.

”A fost exact ceea ce ne-am propus, un eveniment în adevăratul sens al cuvântului, pentru noi, pentru cei dragi, într-un loc superb. Ce ne puteam dori mai mult?!”, a declarat și interpretul.

ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva și-au unit destinele după despărțirea artistului de prezentatoarea Andreea Marin. Chiar dacă s-au căsătorit în 2017, ei sunt împreună, de fapt, de un deceniu.

Lavinia Pîrva  și Ștefan Bănică Jr., părinții unui băiețel pe nume Alexandru

Cei doi soliști au și un fiu împreună, în vârstă de trei ani, pe care îl țin departe de ochii curioșilor. Tot într-un interviu pentru revista Viva! Lavinia Pîrva a explicat că Alexandru va fi arătat oamenilor atunci când ea și soțul său vor simți.

ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică Jr. a adăugat și că vrea să-l crească pe Alexandru ca pe un copil normal, fără presiuni din exterior, având în vedere notorietatea familiei. În prezent, micuțul merge la grădiniță și se bucură de copilărie.

Alexandru are o personalitate puternică și este dornic de a face cât mai multe activități, a mai transmis mama lui, care a ținut să spună și că nu-și mai dorește să aducă alți copii pe lume.

ADVERTISEMENT