Life

Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr., și-a arătat decolteul generos pe Instagram – Foto

16.07.2020 | 18:25
Lavinia Pirva sotia lui Stefan Banica Jr sia aratat decolteul generos pe Instagram  Foto
Lavinia Pârva. Foto: Arhivă
ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva a devenit mamă în urmă cu un an, însă nașterea a lăsat amprente asupra corpului său, motiv pentru care bruneta a ales să-și pună implanturi mamare.

Vedeta pozează doar cu sânii la înaintare, semn că este mândră de noile achiziții.

Cântăreața a decis să-și pună silicoane după ce a slăbit considerabil și a fost nevoită să-și îmbunătățească aspectul fizic.

ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva, cu decolteul generos pe Instagram

Fosta componentă a trupei Spicy se menține în formă, căci are grijă de silueta ei cu o dietă bine aleasă și sport. Ea a slăbit considerabil, iar acum, la doar un an de când a devenit mamă de băiețel, artista postează pe internet imagini cu ea în timpul antrenamentelor, care sunt din ce în ce mai dese.

 

View this post on Instagram

 

Pregătită pentru antrenament !#energy #fitness #fitnessmotivation #slim #slimfit

A post shared by Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial) on


De observat este și faptul că Lavinia Pîrva pozează cu decolteul la vedere, ceea ce înseamnă că este mulțumită de rezultatul operației de mărire a sânilor. Ca și intervenții după naștere, artista are și-a mărit și buzele, dar a apelat la medicul estetician și pentru a-și diminua ridurile din obraji.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Cu cât îţi plac mai mult deciziile pe care le iei, cu atât vei avea mai puţin nevoie ca şi altora să le placă. #goodnight

A post shared by Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial) on

Căsătorită cu Ștefan Bănică Jr.

Relația dintre Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. a început de pe vremea când artistul era căsătorit cu Andreea Marin. Cei doi s-au cunoscut în emisiunea Dansez pentru tine, emisiune pe care cântărețul o prezenta împreună cu Iulia Vântur. Ștefan Bănică Jr. a fost fermecat de frumusețea brunetei, care este cu 12 ani mai tânără decât Andreea Marin, dar care îi seamănă perfect.

Așadar, la ceva timp după ce s-au cunoscut, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. au fost filați de paparazzii și astfel s-a descoperit idila lor. În primă fază, cuplul Bănică-Marin a crezut că va trece peste infidelitate, însă, în cele din urmă, relația s-a destrămat, iar artistul a rămas în continaure cu Lavinia de la Spicy. Mai târziu, în 2018, cei doi s-au căsătorit în Ungaria, iar în 2019 au devenit părinții unui băiețel.

ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică are 3 copii cu trei femei diferite. Un băiat din prima căsătorie, o fetiță cu Andreea Marin și un băiat de un an cu Lavinia Pîrva.