Life

Cine este bărbatul pe care Lavinia Pîrva l-a părăsit după ce l-a cunoscut pe Ștefan Bănică Jr. Vedeta avea o relație cu un fotbalist celebru

Lavinia Pîrva a avut o scurtă relație cu un fotbalist celebru. S-au despărțit după ce vedeta a participat la emisiunea "Dansez pentru tine" și l-a cunoscut pe Ștefan Bănică Jr.
24.11.2021 | 11:40
Cine este barbatul pe care Lavinia Pirva la parasit dupa ce la cunoscut pe Stefan Banica Jr Vedeta avea o relatie cu un fotbalist celebru
Lavinia Pîrva a împlinit 37 de ani. Sursă foto: instagram
ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva și Ianis Zicu au format un cuplu pentru o scurtă perioadă de timp. Se întâmpla în anul 2010, atunci când fotbalistul juca la Poli Timișoara.

Relația celor doi s-a încheiat după ce cântăreața a participat la emisiunea “Dansez pentru tine” în anul 2011.

ADVERTISEMENT

L-a cunoscut pe Ștefan Bănică Jr. și a decis să pună capăt relației pe care o avea cu Zicu.

Cine este bărbatul pe care Lavinia Pîrva l-a părăsit după ce l-a cunoscut pe Ștefan Bănică Jr

Lavinia Pîrva a avut o relație de scurtă durată cu fotbalistul Ianis Zicu, chiar înainte de a-l cunoaște pe soțul ei, Ștefan Bănică Jr. Se întâmpla în vara anului 2010. Relația celor doi s-a încheiat după ce cântăreața a decis să participe la cunoscuta emisiune “Dansez pentru tine”.

Ianis Zicu și Lavinia Pîrva
Ianis Zicu și Lavinia Pîrva. Sursă foto: Libertatea

 

L-a cunoscut pe Ștefan Bănică Jr. și a decis să-i spună adio lui Ianis Zicu.

“Nu eram focusată să mă avânt într-o relație. Aveam alte priorități. N-am refuzat totuși să ies cu el și să încercăm să fim un cuplu și, până la un punct, a mers, apoi eu m-am concentrat prea mult pe ce aveam de făcut și am scăpat din vedere că am un iubit.

ADVERTISEMENT

Era o relație la distanță, noi eram doi oameni extrem de ocupați.

El e pe val acolo la Timișoara și eu am aici mult de muncă, ne neglijam unul pe celălalt și așa mai bine am pus punct”, declarat Lavinia despre relația ei cu fotbalistul, pentru revista Story.

Lavinia Pîrva a împlinit 37 de ani

Pe 24 noiembrie, bruneta a împlinit 37 de ani și spune că este o femeie împlinită. Are un soț pe care îl adoră,un copil minunat, dar și o afacere prosperă. Lavinia Pîrva a mărturisit că nu va avea o petrecere prea mare, din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

“Eu îmi doresc să vină tortul, pentru că Alexandru adoră aniversările, mai exact să sufle în lumânări. De fiecare dată când este o aniversare în familie îi iau și spun lăsați-l și pe el să sufle.

Abia aștept să îi văd bucuria pe chip. Va fi foarte frumos pentru că anul acesta suntem cu toții, anul acesta vom fi în familie”, a mărturisit vedeta la Teo Show.

ADVERTISEMENT