Life

Lavinia Pîrva, taxată după cea mai recentă intervenție estetică. Nevasta lui Ștefan Bănică arată diferit

Lavinia Pîrva a fost criticată dur de internauți după cea mai recentă intervenție estetică pe care a avut-o, la nivelul buzelor.
16.06.2021 | 12:07
Lavinia Pirva taxata dupa cea mai recenta interventie estetica Nevasta lui Stefan Banica arata diferit
Lavinia Pîrva, cântăreață. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva nu a ascuns niciodată faptul că apelează din când în când la intervențiile estetice pentru a arăta bine. Partemera cântărețului Ștefan Bănică Junior a apelat la o nouă retușare a buzelor, iar acum arată destul de diferit.

Schimbarea pe care și-a făcut nu a fost pe placul tuturor. Ca de fiecare dată, au apărut cârcotașii pe rețelele de socializare și au taxat-o fără milă pe frumoasa brunetă.

ADVERTISEMENT

Ex-membra trupei Spicy a fost criticată de oameni, care i-au spus că s-a mutilat și ar fi preferat să o vadă așa cum era înainte.

Lavinia Pîrva, criticată pentru intervenția la buze

„Urâte buze! De ce te-ai mutila așa? Nici nu poate să-și mai închidă gura; Păcat de frumusețea ei naturală! Și acele sprâncene de “animal cu blană” nu le văd rostul pe chipul ei frumos. Toate la fel de urâte! Bleah”, sunt câteva dintre comentariile malițioase primite de cântăreață.

ADVERTISEMENT

Artista a mai apelat în trecut la remodelarea buzelor. În anul 2019, aceasta a vorbit deschis pe contul ei de Instagram despre intervențiile pe care și le-a făcut.

A ținut să se știe chiar de la ea adevărul depre operațiile sale, după ce presa vuise deja pe marginea acestui subiect.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a spus că nu s-a operat niciodată și că intervențiile prin care a trecut sunt minim invazive. Aceasta a urmat un program de remodelare și rejuvenare facială și corporală.

Nu a ascuns niciodată acest lucru și a spus că nu trebuie să justifice nimănui ce face pentru a arăta bine.

ADVERTISEMENT
lavinia pîrva
Lavinia Pîrva și-a remodelat buzele. Foto: Instagram

„Îmi place să mă văd frumoasă”

„Menționez că tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită! Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea!

Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să il dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă acealași lucru!”, a dezvăluit acum doi ani Lavinia Pîrva.

Lavinia este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. A făcut furori pe vremuri cu melodiile trupei Spicy, din care a făcut parte.

În ultima perioadă, vedeta s-a dedicat mai mult familiei decât carierei muzicale, fiind mama fericită a unui băiețel conceput cu Ștefan Bănică pe nume Alexandru.

 

ADVERTISEMENT