Lavinia Pîrva, vedetă la Pro TV. Ce va prezenta soția lui Ștefan Bănică Jr. la cea mai mare televiziune din România

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
21/04/2021, 22:34
Lavinia Pîrva, vedetă la Pro TV. Ce va prezenta soția lui Ștefan Bănică Jr. la cea mai mare televiziune din România
Lavinia Pîrva, vedetă la Pro TV. Ce va prezenta soția lui Ștefan Bănică Jr. la cea mai mare televiziune din România. Sursa foto: Instagram.com

Lavinia Pîrva a anunțat că va face parte din echipa de televiziune a postului Pro TV. Cântăreața s-a angajat la una dintre cele mai importante emisiuni alte trustului, unde poate fi urmărită în fiecare săptămână. 

Soția juratul de la X Factor a semnat un contract avantajos zilele acestea cu producția show-ului „Vorbește lumea”. Vedeta va prezenta o rubrică utilă părinților, având deja experiență în acest domeniu datorită fiului ei, Alexandru (2 ani).

Frumoasa brunetă le va vorbi telespectatorilor o dată pe săptămână. Subiectele aduse în prim-plan de Lavinia Pîrva sunt legate strict de creșterea, educația și sănătatea celor mici, cât și de teme care țin de locuri de joacă, stomatologice și multe altele.

Lavinia Pîrva are un proiect în televiziune. Poate fi văzută la Pro TV

Rubrica artistei Lavinia Pîrva va avea loc o singură dată pe săptămână, cel mai probabil în fiecare joi, anunțul angajării brunetei fiind făcut public în cursul zilei de miercuri, 21 aprilie, chiar în emisiunea moderată de Cove și artista Lora.

„Am acceptat, cu mare drag, propunerea de a face parte din echipa «Vorbește Lumea», mai cu seamă că este vorba despre un proiect care, în această perioadă, mi se potrivește și pe care-l fac cu mare drag.

Este o perioadă în care îmi ocup foarte mult timp căutând și învățând lucruri despre creșterea, educația și sănătatea copilului meu, dar și sănătatea și starea de bine a mea, ca mamă. Voi încerca să acopăr toată «plaja» de subiecte de care orice femeie/mama ar fi interesată.

Voi discuta și cu specialiști în domeniu, iar temele vor fi variate: de la bucuria de a deveni mamă, depresia post natală, ce este de făcut, cum rămânem feminine chiar și cu câteva kilograme în plus, cum ne revenim după naștere, ce trebuie să știm în timpul sarcinii.

De asemenea, vom discuta cum facem față provocărilor odată cu apariția unui bebeluș în familie, masaj terapeutic la copii, nutriția copiilor, jucării educative, sport, muzică.

Cum ne dăm seama de vocația lui și ce putem alege în funcție de vârstă, locuri de joacă, haine potrivite pentru mame și copii, stomotologie copii și multe alte teme de interes pentru femei/mame și copii”, a declarat Lavinia Pîrva, notează click.ro.

Recent, în echipa emisiunii de la Pro TV a intrat și Anna Lesko. Fosta concurentă de la Ferma gătește tot felul de rețete, care mai de care mai inedite, în fiecare marți și joi. De asemenea, cântăreața Francisca este responsabilă de Meteo.

Închide ×