Life

Lavinia Pîrva vrea să-și extindă afacerile. Din ce face bani soția lui Ștefan Bănică Jr.

31.03.2021 | 14:47
Lavinia Pirva vrea sasi extinda afacerile Din ce face bani sotia lui Stefan Banica Jr
ADVERTISEMENT

Din cauza pandemiei, Lavinia Pîrva a fost nevoită să se reprofileze și să găsească alte alternative prin care să-și câștige traiul, așa că s-a lansat în afaceri. Soția lui Ștefan Bănică Jr. face bani cu ajutorul unui magazin online de haine de câteva luni. 

Cântăreața face acum haine sport pentru femei, din moment ce concertele au fost anulate și nu se știe cât va mai dura această situație, extrem de neplăcută pentru artiști. Vedeta s-a gândit chiar să-și extindă afacerea și să facă haine și pentru bărbați și copii.

ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva a fost afectată de pandemie în plan artistic, dar a găsit rapid o soluție și afacerea ei cu haine a avut mult succes în aceste luni. Soția juratului de la „X Factor” a aut mai mult timp să se gândească la pasiunea ei pentru haine și să o pună în practică.

Lavinia Pîrva vrea să-și extindă afacerile. Din ce face bani soția lui Ștefan Bănică Jr.

În cadrul unui interviu, Lavinia Pîrva a vorbit despre magazinul ei online de haine și a declarat că îi ocupă foarte mult timp în momentul de față, dovadă că ținutele ei sportive chiar au succes în rândul doamnelor și domnișoarelor.

ADVERTISEMENT

Soția lui Ștefan Bănică Jr. a declarat că vrea să creeze și haine pentru bărbați și copii în viitorul apropiat, după ce a văzut că lucrurile merg bine, potrivit spynews.ro. 

„E o perioadă destul de încărcată, sunt foarte mândră de el și fericită totodată. Mă ocup de acest shop și el îmi ia foarte mult timp”, a declarat Lavinia Pîrva la Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Deși nu au mai existat concerte și mari evenimente la care să meargă din cauza pandemiei, frumoasa brunetă a spus că acesta nu a fost neapărat un lucru rău pentru că a avut mai mult timp pe care să-l petreacă cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică Jr.

Întrebată ce și-ar dori să mășteneaacă de la ea și tatăl lui, Lavinia Pîrva a răspuns, fără ezitare, că i-ar plăcea ca micuțul să aibă talentul lor muzical. În același timp, artista vrea ca băiețelul ei să facă ce i-ar plăcea mai mult, să-și urmeze visurile.

ADVERTISEMENT

„Mi-aș dori să aibă talentul, perseverența, să fie perfecționist ca tatăl lui. Dar vreau să facă el ce îi place să facă”, a mai spus Lavinia Pîrva.

ADVERTISEMENT