News

Anunţul momentului în showbizz! O celebră prezentatoare TV de la noi DIVORŢEAZĂ!

Lavinia Sandru si Darius Valcov au decis să divorteze oficial dupa ce s-a scris ca nu ar mai forma un cuplu de mai multa vreme. In urma cu doua saptamani, informatia prezentata de CANCAN. ro conform...
21.04.2015 | 23:58

Lavinia Sandru si Darius Valcov au decis să divorteze oficial dupa ce s-a scris ca nu ar mai forma un cuplu de mai multa vreme. In urma cu doua saptamani, informatia prezentata de CANCAN. ro conform careia Lavinia Sandru si Dariuv Valcov nu ar mai forma de ceva timp un cuplu a fost confirmata chiar de aceasta. De curand, moderatoarea a decis sa divorteze si oficial.

In anul 2005, Lavinia Sandru s-a casatorit cu politicianul Darius Valcov, iar nasi de cununie au fost Cozmin si Gabriela Gusa. Pe atunci, cei doi nu se bucurau de celebritate la fel ca acum si incercau sa isi consolideze o cariera in politicia. Dupa numai un an de mariaj a venit pe lume si singurul lor copil, Sara Gabriela.

Anul trecut, CANCAN.ro anunta, in exclusivitate, faptul ca cei doi soti nu mai locuiesc impreuna si nici nu mai formeaza un cuplu. La acea vreme, Lavinia Sandru nega aceste informatii, fara a avea o siguranta de sine.

Ei bine, la inceputul acestei luni, dupa ce Darius Valcov a fost arestat, colegul Laviniei, Rares Bogdan, a confirmat informatia noastra, marturisind ca Valcov si sotia lui nu mai sunt impreuna de cativa ani. Chiar daca dezvaluirile realizatorului s-au oprit aici, CANCAN.ro v-a prezentat mai apoi un episod din casnicia Laviniei Sandru.

61514319

Vrea sa puna punct mariajului ei!

Mai exact, acela cand a aflat ca este inselata de tatal fiicei sale. Daca in tot acest timp nu a fost hotarata sa ia aceasta decizie, ei bine, dupa ce a aflat cu ce se ocupa sotul ei, prezentatoarea TV a decis sa puna capat acestui mariaj: “S-a trezit dintr-o data cu o multime de lucruri pe cap. Chiar daca nu mai era cu Valcov, situatia a afectat-o foarte mult pentru ca au un copil impreuna. Lavinia a trebuit sa ii explice fiicei sale ce se intampla cu tatal ei, pentru ca pustoiaca ar fi putut sa auda de la televizor, fie un coleg i-ar fi putut spune la scoala. Ca orice copil, nu e reactionat foarte bine, mai ales ca isi iubeste tatal. Pe deasupra, Lavinia a fost nevoita sa ii suporte si pe cei care au acuzat-o ca stia cu ce se ocupa sotul ei, ceea ce nu este deloc adevarat. Va divorta cu siguranta cat de curand, este hotarata”, a declarat o apropiata a acesteia, pentru CANCAN.ro.

Tags: