Carousel hot news

Un “cîine” nu mai joacă în acest sezon! Lazăr, Durimel şi Elton reintră normal

Pe toată durata stagiului de pregătire din Antalya, Alexander Durimel şi Elton au acuzat probleme medicale, motiv pentru care s-au antrenat separat de programul restului coechipierilor. Vestea...
25.01.2014 | 15:49
Un

Pe toată durata stagiului de pregătire din Antalya, Alexander Durimel şi Elton au acuzat probleme medicale, motiv pentru care s-au antrenat separat de programul restului coechipierilor. Vestea bună este că cei doi s-au refăcut şi, de luni, cînd echipa revine la antrenamente în perspectiva turneului de pregătire din Marbella, vor relua pregătirile normale. De miercuri reintră la antrenamente şi Valentin Lazăr, cel care a fost lovit puternic la genunchi de coechipierul Joel Thomas. Deşi staff-ul medical s-a temut că mijlocaşul are meniscul afectat, în urma RMN-ului efectuat sîmbătă, rezultatele au risipit orice urmă de îngrijorare, fiindcă nu a fost vorba decît despre o contuzie puternică.

Fai, şanse mici să mai intre pînă la vară

Singurul dinamovist cu probleme mai serioase rămîne Collins Fai. Fundaşul dreapta a suferit o ruptură de ligament încrucişat în urmă cu trei luni şi se află în plină recuperare. Cu toate că se spera ca fotbalistul să se refacă mai repede de şase luni, se pare că acesta nu va mai fi apt de joc decît la începutul sezonului 2014-2015!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri