Fotbal international

Lazio-AC Milan 1-1 în Serie A. Kessie a deschis scorul, Joaquin Correa a egalat în minutul 90+4!

25.11.2018 | 21:10
LazioAC Milan 11 in Serie A Kessie a deschis scorul Joaquin Correa a egalat in minutul 904

Lazio a smuls un egal cu AC Milan în ultimele minute ale partidei de pe Olimpico. Echipa antrenată de Gattuso a deschis scorul în minutul 78, când șutul lui Kessie a fost deviat în plasă de Wallace. În minutele de prelungiri, 90+4, argentinianul Joaquin Correa a reușit să egaleze cu un șut superb de la distanță. Lazio epe locul 4 în Serie A cu 23 de puncte, în timp ce AC Milan o urmează și are cu un punct mai puțin.

Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

 UPDATE / Min 90+4 GOOOOOOL  Lazio!  UPDATE /Joaquin Correa a marcat spectaculos cu un șut din marginea careului.

 UPDATE / Min 78 GOOOOOOL Milan! Kessie a marcat, după ce șutul său a fost deviat de Wallace.

 UPDATE / Min 28 Lazio a marcat prin Milinkovic – Savic, dar golul a fost anulat corect pentru un ofsaid la Immobile.

UPDATE / Ora 19:00 A început partida!


UPDATE / Ora 18:20 S-au anunțat echipele de start!


În clasamentul Serie ALazio ocupă locul 4, ultimul de Champions League, cu 22 de puncte, în timp ce AC Milan se află imediat în urma romanilor, la o lungime, astfel că acest meci este important şi din această perspectivă. Sezonul acesta diavolul milanez pare a fi căpătat mai multă stabilitate la toate capitolele, din momentul în care clubul a fost preluat de către americani, iar echipa are ca obiectiv calificarea la finalul sezonului pe loc de Champions League.

Lazio – AC Milan Live Stream Online pe Digi Sport şi Telekom Sport

Partida de la Roma, dintre Lazio şi AC Milan, se joacă duminică, 25 noiembrie, de la ora 19:00. Ea va putea fi vizionată pe programul Digi Sport 2 sau pe Telekom Sport 2. O opţiune bună este să intraţi pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări confruntarea în format LIVE VIDEO. Lazio a avut destule probleme, chiar şi în meciurile de pe teren propriu, cu rossonerii şi de acea antrenorul Simone Inzaghi a declarat că va fi un meci foarte greu, în care echipa sa nu trebuie să facă nici o greşeală, pentru a-l câştiga.

Lazio - AC Milan Serie A. Ştefan Radu este anunţat titluar la Lazio. Ambele echipe vor juca ofensiv, cu doar trei fundaşi
Lazio – AC Milan Serie A. Ştefan Radu este anunţat titluar la Lazio.

Lazio are o singură problemă de efectiv, pe mijlocaşul Lucas Leiva, însă Gennaro Gattuso are probleme destul de mari pentru ca Milan să intre pe teren cu o echipă puternică. Bomberul Higuain a luat două etape de suspendare, iar Romagnoli, Caldara, Mussachio (toţi apărători) plus Biglia sunt out pe termen lung. Ambele echipe vor juca foarte ofensiv, cu o apărare din trei jucători, dar la Milan tifosii se tem ca trioul Abate-Zapata-Rodrigues va fi vulnerabil în faţa lui Immobile şi compania.