ADVERTISEMENT
Fotbal international

Lazio aduce un tehnician cu 15 trofee! Cine îl va antrena pe Ștefan Radu

Autor: Traian Terzian | 14.10.2020 | 18:49
Lazio aduce un tehnician cu 15 trofee! Cine îl va antrena pe Ștefan Radu
Conducătorii clubului Lazio Roma vor să aducă un tehnician cu 15 trofee pentru a pregăti formația unde este legitimat și Ștefan Radu. Sursă foto: Hepta

Conducătorii clubului Lazio Roma vor să aducă un tehnician cu 15 trofee pentru a pregăti formația unde este legitimat și Ștefan Radu.

ADVERTISEMENT

Actualul antrenor al lazialilor, Simone Inzaghi, mai are contract până în vara viitoare, iar cele două părți încă nu s-au întâlnit pentru a discuta o eventuală prelungire.

În vârstă de 44 de ani, Inzaghi se află la Lazio din vara lui 2016 și a câștigat Cupa Italiei, în sezonul 2018-2019, și două Supercupe ale Italiei, în 2017 și 2019.

ADVERTISEMENT

Un tehnician cu 15 trofee, aproape de Lazio

În ciuda performanțelor foarte bune obținute de Simone Inzaghi, patronul lui Lazio Roma, Claudio Lotito, se gândește tot mai serios la o schimbare a antrenorului și a pus ochii pe un tehnician cu 15 trofee în Italia.

Conform site-ului calciomercato.it, Ștefan Radu ar putea fi pregătit din sezonul viitor de celebrul Massimiliano Allegri, care a luat cinci titluri consecutive cu Juventus Torino și a adus ultimul succes în Serie A pentru AC Milan, în ssezonul 2010-2011.

ADVERTISEMENT

Claudio Lotito i-a oferit la finaalul sezonului trecut o prelungire a contractului lui Simone Inzaghi pentru încă trei sezoane, dar tehnicianul a amânat să dea un răspuns. În acest condiții, patronul lazialilor pregătește terenul pentru a nu fi luat prin surprindere.

Presa italiană notează cu un prim contact cu Massimiliano Allegri a avut loc, iar Lotito i-a vorbit despre proiectul prin care vrea să o detroneze pe Juventus. În plus, antrenorul în vârstă de 53 de ani ar purma să primească un salariu stagional de 4 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Însă, Lazio va avea de dus o luptă acerbă pentru a obține semnătura lui Allegri, deoarece numele antrenorului italian se află și pe lista a două mari cluburi europene. Este vorba de Paris Saint-Germain, acolo unde Leonardo vrea să-l aducă în locul lui Thomas Tuchel și Manchester United, care este nemulâumită de Ole Gunnar Solskjaer.

Startul modest de sezon al celor de la Manchester United ar putea să-i fie fatal lui Ole Gunnar Solskjaer. Conform surselor, Mauricio Pochettino este tehnicianul ales de către United să îl înlocuiască pe norvegian. Înlocuirea se poate produce în noiembrie, dar nu este exclus ca Solskjaer să fie demis chiar și mai devreme, dacă rezultatele vor fi în continuare sub așteptări.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!