Scandal monstru în Italia! Fanii lui Lazio, scandări antisemite la derby

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
16/04/2018, 08:55
Scandal monstru în Italia! Fanii lui Lazio, scandări antisemite la derby

Duelul dintre Lazio şi AS Roma s-a terminat la egalitate, scor 0-0. Fanii laziali s-au strâns cu câteva ore înainte de derby-ul capitalei Italiei şi şi-au făcut încălzirea pentru meciul de pe “Olimpico”, însă i-au şocat pe toţi cei care au ascultat cântecele scandate.

Totul s-a întâmplat pe Ponte Milvio, un pod din Roma. Lazialii au intonat cântece antisemite şi au folosit salutul roman, folosit de nazişti în anii ’30 şi ’40. Într-unul dintre clipurile video care au apărut pe reţelele de socializare, mai mulţi fani au scandat “Anne Frank este a Romei”.

Amenzi după Lazio – AS Roma 0-0

Nu este prima oară când fanii lui Lazio au profanat imaginea Annei Frank. În luna octombrie a anului trecut, stadionul “Olimpico” a fost împânzit cu abţibilduri reprezentând-o pe Anne Frank în tricoul echipei AS Roma. După acest gest, clubul pentru care joacă Radu Ştefan a fost amendat cu 50.000 de euro. Lazialii vor fi, cel mai probabil, din nou amendaţi după cântecele de duminică.

Ştirea MOMENTULUI

Rapid va avea un nou patron! Buget uriaş pentru Liga 3

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.