Sport

Lazio, decimată înaintea returului cu CFR Cluj din Conference League. Pe ce staruri nu se poate baza Maurizio Sarri

Lazio este favorită la calificarea în optimile Conference League, însă italienii au mai probleme de efectiv înaintea returului cu CFR Cluj.
22.02.2023 | 17:26
Lazio decimata inaintea returului cu CFR Cluj din Conference League Pe ce staruri nu se poate baza Maurizio Sarri
Lazio este favorită la calificarea în optimile Conference League, însă italienii au mai probleme de efectiv înaintea returului cu CFR Cluj. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Manșa tur, disputată pe Stadio Olimpico din Roma s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0, deși campioana României a jucat aproape tot meciul în superioritate numerică.

CFR Cluj, avantaj important pentru returul cu Lazio din Conference League

Antrenorul echipei Lazio Roma, Maurizio Sarri, are mai bătăi de cap înaintea partidei retur cu CFR Cluj din play-off-ul pentru optimile de finală ale Conference League, programată joi, 23 februarie, de la ora 19:45.

ADVERTISEMENT

Doi dintre cei mai buni jucători au formației italiene în acest sezon și care au fost titulari la întâlnirea tur de pe Stadio Olimpico, Sergej Milinkovic-Savic și Mattia Zaccagni, nu vor fi apți pentru întâlnirea din Gruia.

Conform site-ului lalaziosiamonoi.it, ambii jucători au probleme gastrointestinale și nu s-au antrenat deloc în această săptămână, astfel că Maurizio Sarri a decis să nu riște nimic. Cel mai probabil, ambii jucători nu vor face deplasarea în România.

ADVERTISEMENT

Pe lista absențele lui Lazio se mai află atacantul spaniol Pedro, care a jucat în repriza secundă a întâlnirii tur cu CFR Cluj. Acesta a suferit o fractură la nas în meciul de campionat cu Salernitana și a devenit indisponibil.

Cum va arăta primul ”11” al lui Lazio la Cluj

La toate acestea se adaugă mai vechile accidentări ale lui Ștefan Radu și Alessio Romagnoli, plus suspendarea fundașului spaniol Patric, care a primit cartonașul roșu în minutul 15 al partidei tur, după un fault în poziție de ultim apărător asupra lui Ermal Krasniqi.

ADVERTISEMENT

Ținând cont de numeroasele absențe, Sarri i-a adus în lot pe tinerii Fabio Ruggeri, Floriani Mussolini și Davide Renzetti, toți de la Primavera. În aceste condiții, presa italiană anunță că echipa de start a lazialilor ar putea arăta astfel: Maximiano – Lazzari, Gila, Casale, Hysaj – Vecino, Cataldi, Luis Alberto – Romero, Immobile, Felipe Anderson.

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a anunțat că toate biletele pentru confruntarea cu Lazio au fost vândute. Va fi sold-out pe stadionul din Gruia. În plus, este convins că victoria cu FC Argeș îi va ajuta pe elevii lui Dan Petrescu să se descătușeze și să dea o replică foarte bună contra lui Lazio.

ADVERTISEMENT

De asemenea, oficialul din Gruia a confirmat că jucătorii de la CFR Cluj au promise prime în valoare de 200.000 de euro în cazul în care obțin calificarea în fața lui Lazio. Informația a fost oferită în exclusivitate de FANATIK. O sumă uriașă pe care patronul Neluțu Varga este pregătit să o vireze în conturile jucătorilor, inițiativă apreciată inclusiv de Balaj.

ADVERTISEMENT