Steliştii dau totul pe “Olimpico”! “Putem vorbi de o calificare istorică”

Razvan Nicolae   
în Stiri sportive
22/02/2018, 10:34
Steliştii dau totul pe “Olimpico”! “Putem vorbi de o calificare istorică”

FCSB porneşte în avantaj în duelul cu Lazio, după ce steliştii au câştigat manşa tur, scor 1-0. Înaintea returului, Dennis Man a vorbit despre meciul de pe “Olimpico” şi a declarat că are un moral bun şi că rezultatul din tur îl ajută pe el şi pe colegii săi.

Ne aşteaptă un meci foarte important, unul important pentru cariera mea. Am muncit să ajung să joc astfel de meciuri şi sper să demonstrez că îmi pot ajuta echipa şi în cupele europene. Am marcat împotriva lui Dinamo, am un moral bun, sper să fac tot posibilul ca după meciul cu Lazio să fim fericiţi. Rezultatul din tur ne ajută, dar acum o să fie cu totul şi cu totul alt meci. O partidă grea, o să pună presiune pe noi, publicul e de partea lor, dar cel mai important este să ne gestionăm bine jocul. Cred că şi-au luat măsuri şi vor trata meciul cu altă seriozitate. Au jucători de milioane de euro şi sperăm să facem tot posibilul să fim atenţi”, a declarat Dennis Man pentru Telekom Sport.

Peste 10.000 de români la Lazio – FCSB

Fotbalistul de 19 ani a precizat că este sigur că vor fi mulţi români în tribunele stadionului “Olimpico”. Dennis Man a susţinut că şi prima oferită de Gigi Becali este importantă, dar că o calificare istorică l-ar bucura mult mai mult.

Am înţeles că vor fi foarte mulţi români, peste 10.000! Asta e foarte bine pentru noi. Ne bucurăm vă vin în număr atât de mare să ne susţină şi sperăm să nu îi dezamăgim. Normal că şi prima este importantă, dar după părerea mea dacă gestionăm bine jocul şi ne calificăm, chiar am putea vorbi despre o calificare istorică”, a mai spus Dennis Man.

Închide ×