Nu s-au supărat după eşec! Românii, încurajări la final pentru FCSB

VIDEO+FOTO
Eduard Popa    Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
22/02/2018, 13:54
Nu s-au supărat după eşec! Românii, încurajări la final pentru FCSB

VEZI AICI LIVE VIDEO MECIUL LAZIO – FCSB.

UPDATE 20:35 / Cei 5.000 de români au trecut peste prestaţia modestă a FCSB şi îşi încurajează echipa la final.

UPDATE 20:35 / Golurile marcate de Immobile şi Bastos aduc linişte în sectorul fanilor români.

UPDATE 20:00 / A început partida. “România, România”, se aude din tribunele pe Olimpico. Mesaj ironic la adresa dinamoviştilor: În Europa noi trăim bucurii / Voi cu moartea pe coregrafii

UPDATE 19:00. Ploaia torenţială le dă bătăi de cap romanilor, care au pus o prelată deasupra terenului pentru a proteja gazonul. 

UPDATE 18:30. Vremea pare să ţină cu Steaua la meciul din deplasare de pe Stadio Olimpico. La această oră în „Cetatea Eternă” plouă torenţial! Potrivit accuweather.com, la ora meciului vor fi 8 grade Celsius şi vor continua precipitaţiile. 


UPDATE. Spectatori de lux la meciul Lazio – FCSB, din şaisprezecimile Europa League, care va avea loc azi, ora 20.00, pe “Stadio Olimpico” din Roma. Cosmin Contra, selecţionerul echipei naţionale a României, şi Adi Mutu şi-au anunţat prezenţa la partida retur. 

Pe “Stadio Olimpico” va fi prezent şi Bogdan Lobonţ, portarul lui AS Roma, dar şi Vlad Chiricheş şi Federico Piovaccari, cei doi fiind invitaţi chiar de FCSB la meciul retur cu Lazio. 


UPDATE. Fanii români care vor fi prezenţi pe Olimpico au parte de instrucţiuni speciale din partea organizatorilor. “”Punctul de întâlnire al suporterilor români este “Villa Borghese”, Canestre Plaza. Din acest punct, fanii vor fi transportaţi, cu autobuzele, către Stadio Olimpico, începand cu ora locală 16:00. De asemenea, aceleaşi autobuze îi vor aduce înapoi după încheierea partidei. În zona punctului de întâlnire există posibilitatea de a parca maşinile personale. Suporterii români care locuiesc în Italia şi doresc să ajungă la stadion pe cont propriu au posibilitatea de a-şi parca maşinile în zona “Lungotevere della Vittoria”.În peluza oaspeţilor va fi permisă o singură portavoce şi o singură tobă”, sunt instrucţiunile pentru fanii români. 


LAZIO – FCSB LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Lazio Roma va primi vizita FCSB-ului, azi, ora 20.00, în returul şaisprezecimilor Europa League, pe “Stadio Olimpico” din Roma, după ce “roş-albaştrii” s-au impus pe “Arena Naţională” cu 1-0. Partida va fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

LAZIO – FCSB LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Jucătorii lui Nicolae Dică au nevoie de un rezultat pozitiv la Roma pentru a reuşi să se califice în optimile de finală ale Europa League, iar suporterii echipei “roş-albastre” nu îşi dor lăsa la greu echipa. 

Lazio – FCSB LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. FCSB va avea parte de o galerie mare pe “Stadio Olimpico”

LAZIO – FCSB LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Oficialii lui FCSB se aşteaptă la cel puţin 10.000 de suporteri români prezenţi pe “Stadio Olimpico” – vezi aici mai multe detalii, iar o mare parte dintre fanii care au plecat din România au ajuns în Italia şi fac show pe străzile din Roma. VEZI MAI JOS VIDEO!

LAZIO – FCSB LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, şi Marco Canigiani, managerul de marketing de la Lazio, s-au contrazis în ceea ce priveşte numărul suporterilor români prezenţi pe “Stadio Olimpico” – vezi aici detalii.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×