Super veste pentru FCSB! Lazio, cu multe rezerve şi la retur

europa league, lazio-fcsb, simone inzaghi

Site-ul de casă al Lazio, Cittaceleste, anunţă că Simone Inzaghi a decis ca la returul de joi din Europa League cu FCSB să recurgă din nou la un amplu turnover, urmând a lăsa pe bancă minim patru titulari, în frunte cu golgeterul Ciro Immobile.

Lazio a rupt în meciul cu Verona seria de patru eşecuri consecutive (trei în campionat plus cel din meciul cu FCSB) şi după acest succes cu 2-0 echipa romană a revenit pe loc de Champions League, poziţia a 4-a, profitând de pasul fals făcut de Inter în faţa lui Genoa.

Dacă unul dintre absenţii de la Bucureşti, Ştefan Radu, susţine că echipa vrea să meargă mai departe, pentru că vor să ajungă cât mai sus în Europa League, decizia antrenorului Simone Inzaghi, dezvăluită de site-ul de casă al kazialilor, Cittaceleste.it, pare a contrazice total afirmaţiile românului. Inzaghi prioritizează în continuare ocuparea locului 3 sau 4 drept obiectivul echipei şi va proceda din nou la un amplu turn-over pentru joi seară.

Lazio - FCSB. Cum ar putea arăta unsprezcele de start al italienilor

Astfel, e aproape sigur că fundaşii lui FCSB nu se vor lupta cu golgeterul Ciro Immobile, care a spart gheaţa cu o dublă, după ce nu mai înscrisese de pe 6 ianuarie şi care astfel şi-a făcut singur un cadou pentru împlinirea vârstei de 28 de ani. Din nou Felipe Caicedo va fi vârful de lance, iar lângă el se va afla, de această dată din primul minut, omul care i-a dat frisoane lui Benzar din momentul în care a intrat pe teren, brazilianul Felipe Anderson.

Puştiul Murgia va juca din nou în linia mediană, acolo unde se vor regăsi şi Duşan Basta şi Lucas Leiva, iar puternicul belgian Lukaku va ţine flancul stâng. În apărare olandezul De Vrij, care acum se ştie că nu va prelungi şi va pleca în vară, va intra în locul lui Luiz Felipe, care este suspendat. În mare, echipa de start pentru returul cu FCSB ar fi: Strakosha - Bastos, De Vrij, Caceres - Basta, Murgia, Lucas Leiva, Milinkovic-Savic, J. Lukaku - F. Anderson - Caicedo.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi