ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Ianis Hagi nu a fost nici măcar trecut pe foaia de rezervă în meciul de Cupă!

Marţi, 26 decembrie, ora 22:00, are loc pe Olimpico din Roma sfertul de finală al Cupei Italiei, dintre Lazio şi Fiorentina. Sunt şanse ca pentru prima dată în acest sezon Ianis Hagi să fie folosit la echipa mare a toscanilor.
Autor: Sorin Dumitrescu | 26.12.2017 | 12:19
Ianis Hagi nu a fost nici măcar trecut pe foaia de rezervă în meciul de Cupă!

UPDATE:ora 22:00. Din păcate, nici măcar de Crăciun, într-un meci de Cupă antrenorul Stefano Pioli nu l-a trecut pe foaia de joc pe Ianis Hagi. Atitudinea tehnicianului Fiorentinei e de neînţeles şi nu a fost înţeleasă nici de jurnaliştii toscani, care au fost miraţi de faptul că Pioli a luat un jucător în lot, pentru ca apoi să nu îl treacă nici pe foaie! Se impune clar ca din iarnă Ianis să meargă să joace, ori la Galata, ori în Serie B, altfel la Fiorentina riscă să îşi distrugă cariera!

ADVERTISEMENT

Marţi, 26 decembrie, se joacă primul meci din cadrul sferturilor de finală ale Cupei Italiei. Faţă în faţă, pe Olimpico din Roma, vor fi Lazio şi Fiorentina. Adversara FCSB din Europa League este o prezenţă constantă în ultimii ani în fazele superioare ale acestei competiţii, dar Fiorentina lui Stefano Pioli crede că poate da lovitura, mai ales că pentru toscani şansa de a prinde un loc european rămâne doar Cupa, în campionat fiind foarte departe de locurile de Europa League.

Cum pe 29 şi 30 decembrie va avea loc, în premieră, ultima etapă din acest an din Serie A, este limpede că va fi un meci Lazio B – Fiorentina B, în care vor intra foarte mulţi dintre jucătorii care au prins minute mai puţine sau chiar tineri promovaţi de la echipele Primavera. Aşa se face de s-a decis Stefano Pioli să îl introducă în lot şi pe Ianis Hagi, existând şanse reale ca fiul Regelui să prindă măcar câteva minute pe teren, primele în actuala stagiune la echipa mare.

ADVERTISEMENT

Lazio – Fiorentina ar fi debutul sub comanda lui Pioli

Altfel, devine tot mai clar că Ianis va pleca în această iarnă, cel mai probabil împrumutat, după ce într-un an şi jumătate a intrat pe teren preţ de o repriză din două meciuri, în campionatul trecut, cu Paulo Sousa pe bancă. Destinaţiile posibile sunt Galatasaray, Empoli sau Pescara. La Istanbul e dorit chiar de Fatih Terim, omul care alături de tatăl lui Ianis a cucerit Cupa UEFA în anul 2000.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Până atunci, Ianis continuă să facă meciuri bune la echipa Primavera. Fiorentina a remizat cu Bologna, 2-2, însă Hagi junior a stat la baza ambelor goluri, marcate din pasele sale.  Spre bucuria lui, Ianis a avut parte de Crăciun de vizita părinţilor săi, alături de care s-a imortalizat în imagine la Florenţa. Gică Hagi este de acord ca fiul său să meargă să joace în altă parte, decât să piardă timpul la Florenţa.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!