Fotbal international

Lazio – Juventus 1-2 în Serie A! “Bătrâna Doamnă”, revenire spectaculoasă de scor pe “Olimpico”

27.01.2019 | 22:50
Lazio  Juventus 12 in Serie A Batrana Doamna revenire spectaculoasa de scor pe Olimpico

Lazio – Juventus 1-2 s-a jucat în etapa a 21-a din Serie A. Campioana Italiei s-a văzut condusă imediat după pauză în urma autogolului lui Emre Can. Joao Cancelo şi Cristiano Ronaldo, din penalty, au întors scorul şi au păstrat seria de invincibilitate a “Bătrânei Doamne”. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 88 / GOOOOOOOL Juventus! Cristiano Ronaldo a marcat din penalty.

Min. 74 / GOOOOOOL Juventus! Joao Cancelo a egalat cu un şut din interiorul careului.

Min. 59 / GOOOOOOL Lazio! Emre Can şi-a marcat în proprie poartă.

UPDATE, ora 21:30 / A început meciul Lazio – Juventus.


În această rundă, adversară îi este formația care l-a adus pe Cristiano Ronaldo pentru a cuceri întreaga Europă. Juventus a strâns până în acest moment 18 victorii, 2 rezultate de egalitate și nu a pierdut niciun meci, fiind de departe favorită pentru un nou titlu.

Lazio – Juventus Live Stream Online la Digi Sport

Partida Lazio – Juventus se joacă duminică, 27 ianuarie, de la ora 21.30, pe stadionul Olimpic, din Roma și contează pentru runda cu numărul 21 din Serie A. Meciul va fi transmis în direct în România pe Digi Sport. Puteți urmări desfășurarea evenimentelor din meciul de la Roma, în format LIVE VIDEO, intrând pe site-ul FANATIK.RO.

Serie A LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK

Lazio a strâns și ea 32 de puncte în actuala stagiune în urma a 9 victorii și a 5 rezultate de egalitate. De 6 ori au ieșit de pe teren romanii învinși. Și ultimele două rezultate vin să confirme pasa proastă pe care o traversează echipa lui Ștefan Radu. Trupa din capitală a remizat pe propriul teren, scor 1-1 cu Torino, apoi a pierdut în deplasare, scor 1-2 cu Napoli, o formație care așteaptă de ceva timp bun ca Juventus să calce greșit.

Lazio - Juventus, LIVE Video, etapa 21 din Serie A!
Juventus a câștigat între timp Supercupa Italiei

Juventus a dat lovitura pe piața transferurilor vara trecută când l-a adus pe Cristiano Ronaldo. Deși nu a impresionat la debutul în Serie A, portughezul a început încet, dar sigur să adune gol după gol și să devină un adevărat lider în vestiar. După cum era de așteptat, campionii s-au instalat destul de repede pe prima poziție a clasamentului și așteaptă acum duelurile importante din UEFA Champions League.