Cu cine vine Lazio la Bucureşti! Cum ar putea arăta 11-le lui Inzaghi

Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
11/02/2018, 16:00
Cu cine vine Lazio la Bucureşti! Cum ar putea arăta 11-le lui Inzaghi

Tehnicianul lazial nu se va dezice de sistemul pe care l-a folosit în acest sezon, 3-5-2, dar va face câteva schimbări printre titulari, fiind dezamăgit după înfrângerea suferită sâmbătă în deplasare cu SSC Napoli, scor 1-4.

Simone Inzaghi îi va odihni la meciul de pe Arena Naţională pe fundaşul brazilian Wallace, pe omul de bandă dreaptă muntenegreanul Adam Marusic, pe mijlocaşul sârb Sergej Milinkovic-Savic şi pe atacantul spaniol Luis Alberto.

Felipe Anderson are şanse minime să joace în meciul FCSB – Lazio

În schimb, în primul 11 al celor de la Lazio Roma îşi vor face apariţia fundaşul uruguayan Martin Caceres, mijlocaşul portughez Nani, mijlocaşul italian Alessandro Murgia şi atacantul ecuadorian Felipe Caicedo. În schimb, mijlocaşul brazilian Felipe Anderson, aflat în conflict cu antrenorul, are şanse minime să joace în meciul cu FCSB.

FCSB o va înfrunta pe Lazio în 16-imile de finală ale Europa League. Partida din prima manşă va avea loc la 15 februarie, pe Arena Naţională, de la ora 22:05, iar returul o săptămână mai târziu pe Stadio Olimpico din Roma, de la ora 20:00.

Ştirea MOMENTULUI

Răducioiu nu are încredere în Dinamo! “Din păcate, nu mă convinge”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.