Foto. I-a scos din minţi pe italieni! “Haţegan, o catastrofă!”

Razvan Nicolae    Silviu Ghering   
in Stiri sportive
06/04/2018, 07:52
Foto. I-a scos din minţi pe italieni! “Haţegan, o catastrofă!” GALERIE FOTO

Lazio a învins-o pe Salzburg, scor 4-2, însă italienii s-au plâns la finalul meciului de maniera de arbitraj a lui Ovidiu Haţegan. Prima controversă a apărut în minutul 30, când arbitrul român le-a acordat austriecilor o lovitură de la 11 metri după semnalizarea tuşierului.

Chiar înaintea primei reprize, Ovidiu Haţegan le-a refuzat italienilor un penalty, ceea ce i-a înfuriat pe jucătorii antrenaţi de Simeone Inzaghi. La pauză, italienii i-au cerut socoteală românului, însă antrenorul lui Lazio a intervenit şi şi-a trimis elevii la cabine pentru a nu fi avertizaţi. În schimb, Inzaghi a avut un scurt schimb de replici cu Ovidiu Haţegan.

Haţegan, atacat de italieni după Lazio – Salzburg 4-2

După meci, italienii l-au făcut praf pe arbitrul român pe reţelele de socializare. “Arbitraj dezastru al românului Haţegan”“Haţegan, ce ruşine” sau “Haţegan, o catastrofă”, au fost câteva dintre comentariile postate pe Twitter de fanii lui Lazio. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×