Atenţie, FCSB! Decizia clubului care îi supermotivează pe laziali

Sorin Dumitrescu   
in Stiri sportive
12/02/2018, 16:31
Atenţie, FCSB! Decizia clubului care îi supermotivează pe laziali

Lazio se află în cel  mai prost moment al actualului sezon. Echipa lui Simone Inzaghi a înregistrat trei eşecuri la rând şi a căzut în afara locurilor de Champions League, pe poziţia a cincea. Obiectivul declarat la Lazio este un loc de Champions League, dar această serie neagră trebuie oprită şi partida de joi, de la Bucureşti, din Europa League, ar putea fi un bun prilej pentru refacerea moralului.

Imediat după eşecul la scor de la Napoli doi dintre conducătorii echipei, fostul portar Angelo Peruzzi şi Igli Tare au venit cu propunerea ca echipa să intre imediat în cantonament, pentru că prea multă libertate şi încredere acordate jucătorilor se pare că nu au fost de bun augur. O propunere în premieră în acest sezon, care, evident, nu poate fi pe placul lui Ştefan Radu şi a colegilor săi.

Simone Inzaghi i-a salvat pentru moment pe jucătorii lui Lazio

Însă ideea nu a fost acceptată de către antrenorul Simone Inzaghi, care luni a convocat o şedinţă de analiză cu jucătorii, pentru a găsi împreună cauzele acestei crize cât şi metodele pentru a fi depăşită. Inzaghi le-a comunicat conducătorilor clubului că respinge momentan varianta cantonamentului, însă va fi de acord cu ea dacă echipa va face la Bucureşti un nou rezultat negativ.

Aşa încât, acum, asupra biancocelestilor apasă inclusiv presiunea sancţiunii care îi paşte în cazul în care vor pierde meciul cu FCSB. Jucătorii romani ar urma să facă după meci deplasarea direct în cantonament până la partida de lunea viitoare, când Lazio va primi acasă vizita Veronei. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ştirea MOMENTULUI

MM Stoica, surpriză neplăcută la Campionatul Mondial

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.