Atenţie, FCSB! Decizia clubului care îi supermotivează pe laziali

europa league, fcsb-lazio, simone inzaghi, peruzzi, tare

FCSB va întâlni un Lazio foarte determinat. Conducerea clubului a luat o hotărâre care îi sperie pe Ştefan Radu şi compania.

Lazio se află în cel  mai prost moment al actualului sezon. Echipa lui Simone Inzaghi a înregistrat trei eşecuri la rând şi a căzut în afara locurilor de Champions League, pe poziţia a cincea. Obiectivul declarat la Lazio este un loc de Champions League, dar această serie neagră trebuie oprită şi partida de joi, de la Bucureşti, din Europa League, ar putea fi un bun prilej pentru refacerea moralului.

Imediat după eşecul la scor de la Napoli doi dintre conducătorii echipei, fostul portar Angelo Peruzzi şi Igli Tare au venit cu propunerea ca echipa să intre imediat în cantonament, pentru că prea multă libertate şi încredere acordate jucătorilor se pare că nu au fost de bun augur. O propunere în premieră în acest sezon, care, evident, nu poate fi pe placul lui Ştefan Radu şi a colegilor săi.

Simone Inzaghi i-a salvat pentru moment pe jucătorii lui Lazio

Însă ideea nu a fost acceptată de către antrenorul Simone Inzaghi, care luni a convocat o şedinţă de analiză cu jucătorii, pentru a găsi împreună cauzele acestei crize cât şi metodele pentru a fi depăşită. Inzaghi le-a comunicat conducătorilor clubului că respinge momentan varianta cantonamentului, însă va fi de acord cu ea dacă echipa va face la Bucureşti un nou rezultat negativ.

Aşa încât, acum, asupra biancocelestilor apasă inclusiv presiunea sancţiunii care îi paşte în cazul în care vor pierde meciul cu FCSB. Jucătorii romani ar urma să facă după meci deplasarea direct în cantonament până la partida de lunea viitoare, când Lazio va primi acasă vizita Veronei. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi