Sport

Le-a luat mințile tuturor fanilor! Fosta Miss EURO 2016 a avut apariții incendiare și la turneul final din acest an. Foto

I-a înnebunit pe toți la EURO 2020 cu aparițiile sexy! E fostă Miss EURO 2016, mare fan Robert Lewandowski și a susținut Polonia la meciurile de la EURO 2020
28.06.2021 | 17:49
Lea luat mintile tuturor fanilor Fosta Miss EURO 2016 a avut aparitii incendiare si la turneul final din acest an Foto
ADVERTISEMENT

După ce iubitele fotbaliștilor au făcut senzație la meciurile celebrilor lor iubiți fotbaliști de la Campionatul European, o altă frumusețe divină a rupt Instagramul cu pozele incendiare de la Euro 2020. Ea a fost prezentă pe majoritatea stadioanelor din Europa la acest turneu final.

FANATIK a prezentat și un alt material în care am etalat cele mai frumoasepartenere ale fotbaliștilor de la EURO 2020, în frunte cu Georgina Rodriguez și Vlada Sedan, partenera de viață a lui Oleksander Zinchenko.

ADVERTISEMENT

Marta Barczok, Miss EURO 2016, fanul numărul unu al Poloniei la Campionatul European

Marta Barczok poate fi numită fără doar și poate una dintre cele mai sexy femei din lume. Poloneza de 33 de ani e fosta Miss EURO 2016, însă nu a putut să stea departe de turneul final nici la cinci ani distanță, chiar dacă nu mai e interesată să devină regina absolută și la acest turneu final.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Barczok Marta (@martabarczok.official)

Marta este foarte atentă cu aparițiile sale și a apărut în dese rânduri în culorile Poloniei, roșu și alb, spre bucuria fanilor leși care i-au dedicat chiar un banner în tribune, la meciurile naționalei lor: „Îmi place să ies din mulțime. Totul trebuie să fie corect pentru mine. Culorile roșu și alb trebuie să fie în prim-plan. Trebuie să am totul gândit”, a explicat ea.

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru admiratorii Martei, ea este căsătorită și a început să iubească fotbalul datorită soțului ei: „Îmi place să mă uit la fotbal. Acesta este meritul soțului meu. Îmi amintesc când eram la prima întâlnire. El m-a infectat cu aceste emoții și această dragoste pentru fotbal”, a mai mărturisit Marta Barczok.

Marta Barzock, prezentă la meciurile de la EURO 2020 de pe Olimpico, Wembley sau Sevilla

Marta Barzcok a fost prezentă la turneul final încă de la meciul de deschidere de pe Olimpico din Roma, dintre Italia și Turcia, fiind rapid adoptată de fanii tuturor țărilor prezenți la acest turneu final, care au solicitat-o în nenumărate rânduri pentru poze și filmări. Poloneza a fost prezentă și la meciurile de la Sankt-Petersburg, dar și pe Wembley ori la Sevilla.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Barczok Marta (@martabarczok.official)

Chiar dacă este divinizată de fanii ei, Marta nu se gândea niciodată că ar putea fi încoronată Miss EURO 2016, ceea ce a recunoscut-o chiar ea: „Am fost mega surprinsă. Când mergeam la acest Euro, nu mi-a trecut niciodată prin cap că se poate întâmpla așa ceva. A fost o surpriză plăcută, un pic de presiune, dar amintiri frumoase. Ceva de care îmi voi aminti pentru tot restul vieții”, a declarat ea într-un interviu pentru Onet după meciul dintre Italia și Austria, unde a fost prezentă pe stadion în calitate de fan al austriecilor.

Poloneza a explicat și cum a primit supranumele de Miss Euro. Frumoasa poloneză a mers în Franța pentru a susține naționala Poloniei, iar fanii i-au făcut poze la stadion și au devenit virale: „Suporterii mi-au pus numele Miss EURO”, și-a adus aminte cu plăcere Marta Barzock.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Barczok Marta (@martabarczok.official)

Marta Barzock are aproape jumătate de milion de fani pe Instagram

Modelul internațional a avut o explozie de urmăritori pe instagram, de la 120.000 de euro la 463.000 de fani, după ce a apărut și la mai multe televiziuni din țările pe care le-a vizitat la meciurile de la Campionatul European. În Rusia a făcut senzație, iar cei de la Russia Today au realizat un reportaj cu Marta Bazock înainte de meciul dintre Polonia și Slovacia.

Marta și soțul ei David au venit de la Londra, unde locuiesc, la Sankt Petersburg pentru meciurile Poloniei, după ce au însoțit naționala și la Campionatul Mondial din 2018, care s-a desfășurat tot în Rusia: „Nu am putut merge la multe meciuri din cauza COVID-19, iar acum suntem nerăbdători”, a explicat încântată Marta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Barczok Marta (@martabarczok.official)


Bomba-sexy este mare fan Robert Lewandowski, cel care a egalat la Bayer Munchen în acest sezon recordul de goluri al marelui Gerd Muller: „Să ia Gheata de Aur va fi cea mai mare provocare pentru el. Sper că va înscrie cât mai multe goluri. Lumea spune că îl avem doar pe el. În mod evident nu poți să te bazezi pe un singur jucător ca să câștigi. Nu o poate face de unul singur”, au mai spus Marta și David.

  • 463.000 de fani are Marta Barzock pe Instagram
  • 2016 e anul în care a fost încoronată regina Campionatului European
  • 33 de ani are Marta Barzock
ADVERTISEMENT