News

Le-au vândut mașina, după care le-au furat-o din fața porții. Ce au pățit doi tineri după ce au făcut o achiziție de la ”mica publicitate”

Doi tineri din județul Dolj au avut parte de o ”aventură” pe care nu o vor uita prea curând, după ce și-au cumpărat o mașină de la ”anunțuri”.
04.12.2022 | 20:41
Leau vandut masina dupa care leau furato din fata portii Ce au patit doi tineri dupa ce au facut o achizitie de la mica publicitate
Mașina a fost furată la cîteva ore după ce a fost cumpărată / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

O familie din Dolj a decis să-și investească economiile într-un automobil la mâna a doua, așa că au început căutările pe site-urile de socializare. Până la urmă, s-au oprit la un model care era pe placul lor, vândut de un bărbat din comuna Catane.

Tinerii au sunat la 112 când au constatat că mașina a dispărut fără urmă

Cei doi s-au întâlnit cu vânzătorul și au negociat la preț, după care au bătut palma. Cumpărătorii au plecat fericiți și și-au parcat automobilul în fața locuinței.

ADVERTISEMENT

Câteva ore mai târziu, soția cumpărătorului, în vârstă de 22 de ani, a sunat disperată la 112.

Motivul: mașina pe care tocmai o achiziționaseră dispăruse fără urmă din locul de parcare.

Polițiștii au început cercetările, iar în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, mașina a fost găsită abandonată de un câmp de pe raza localității Negoi.

ADVERTISEMENT

Autorul furtului era chiar nepotul vânzătorului

Oamenii de ordine nu s-au mulțumit să returneze mașina proprietarului ci au încercat să afle cine a furat-o. Cum era de așteptat, cercul de suspecți a fost restrâns în jurul bărbatului de la care tinerii cumpăraseră autoturismul.

După doar câteva ore, polițiștii au ajuns și la autorii faptei. Este vorba despre nepotul vânzătorului, care aflase despre tranzacție chiar de la ruda lui și de un bărbat de 33 de ani din comuna Negoi.

ADVERTISEMENT

Dosar penal pentru trei persoane, în cazul furtului din Dolj

“Până în comuna Galicea Mare, cei doi s-ar fi deplasat cu un alt autoturism, condus de tânărul de 19 ani, care avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, existând suspiciunea că i-a fost încredinţat de bărbatul de 33 de ani”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj, potrivit Observator.

Acum, cei doi s-au ales cu un dosar penal pentru furt calificat și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere.

ADVERTISEMENT

Al treilea personaj, care i-a însoțit, va fi cercetat pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

ADVERTISEMENT