Le-a găsit oltenilor punctele slabe: ”Acolo au probleme, trebuie să profităm!”

Cristian Blanuta   
in Fotbal intern
14/08/2016, 13:02
Le-a găsit oltenilor punctele slabe: ”Acolo au probleme, trebuie să profităm!”

Florin Prunea speră ca Politehnica Iaşi, echipa al cărei preşedinte este, să dea lovitura la Craiova, unde va juca luni, în etapa a 4-a. Totuşi, oficialul din Copou recunoaşte că oltenii au prima şansă.

„Este un meci important între două echipe omogene, care şi-au păstrat nucleul de jucători din sezonul trecut. Acesta este un avantaj pentru ambele echipe. Craiova este o echipă bună, puternică pe teren propriu, cu forţă ofensivă, dar cu problemele ei de care noi trebuie să profităm.

Craiova are prima şansă, joacă pe propriul teren, dar noi mergem să obţinem un rezultat bun. Sper într-o victorie, dar ar fi bun şi un egal”, a declarat Florin Prunea.

„Marian Târşa a avut un debut foarte bun de campionat, a şi marcat, mă bucur pentru el. Este un tînăr de viitor. El are deja doi ani de cînd se pregăteşte cu echipa, iar acest lucru se vede. Şi Chelaru şi Moldovan sînt jucători de perspectivă, sper să crească şi ei.

În ceea ce-l priveşte pe Ştefănescu, s-a văzut că are calitate în meciul din Cupa Ligii, dar încă mai are probleme la ritmul de joc. Eu zic că sîntem foarte bine acoperiţi în acest moment în privinţa regulii jucătorului Under 21”, a mai spus Prunea.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep în semifinale la WTA Cincinnati! S-au stabilit ora de start şi adversara!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×