Life

Le mai ții minte pe Cheeky Girls? Gabriela și Monica sunt pregătite de marea revenire în lumina reflectoarelor

Monica și Gabriela, surorile de la Cheeky Girls, își pregătesc revenirea în muzică după mai mulți ani de pauză. Fanii au remarcat faptul că, deși au ajuns la vârsta de 39 de ani, arată la fel de tinere.
05.05.2022 | 17:43
Le mai tii minte pe Cheeky Girls Gabriela si Monica sunt pregatite de marea revenire in lumina reflectoarelor
Gemenele Cheeky Girls revin în lumina reflectoarelor. Foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Monica și Gabriela Irimia, surorile care formează trupa Cheeky Girls, se relansează în muzică, după o lungă perioadă de pauză. Ele au vorbit despre asta în emisiunea britanică This Morning, iar fanii au observat că arată la fel tinere ca acum 20 de ani.

Cheeky Girls revin în lumina reflectoarelor

Au devenit celebre după ce au lansat piesa The Cheeky Song (Touch my bum), iar participarea la show-ul de talente Popstars: The Rivals, în anul 2002, le-a dus pe culmile succesului. S-au confruntat apoi cu mai multe probleme financiare și de sănătate, motiv pentru care au stat departe de lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

Gemenele de la Cheeky Girls revin în muzică cu piesa Let’s Have Fun, după o perioadă lungă de pauză. Monica și Gabriela au fost invitate în emisiunea This Morning pentru a vorbi despre relansare. Pe contul lor de Twitter, cele două surori au dezvăluit că au fost aproape să rateze apariția televizată.

Faptul că nu au mai avut apariții publice le-a afectat pe surorile de la Cheeky Girls, care nu mai știau să ajungă pe platoul de filmare.

ADVERTISEMENT

„Am condus azi trei ore prin Londra pentru a găsi studiourile ITV. Am reușit la timp, în ultimul moment”, au scris cele două artiste pe contul lor de Twitter.

Prezentatorii emisiunii, Holly și Phil, s-au amuzat atunci când au auzit că Monica și Gabriela au mers inițial la vechile studiouri de filmare.

ADVERTISEMENT

„Sperăm că vor fi aici pentru că, de fapt, sunt atât de retro, încât au mers la vechiul studio de pe South Bank. Este demolat, deci vor fi acoperite cu praf și Dumnezeu știe ce altceva”, a spus Phil, gazda emisiunii This Morning.

„Nu au îmbătrânit deloc, arată mai bine bine acum”

După ce au apărut la televizor, publicul a remarcat faptul că, deși au ajuns la vârsta de 39 de ani, surorile Cheeky Girls arată la fel de bine ca atunci când au devenit celebre.

ADVERTISEMENT

„Cheeky Girls nu au îmbătrânit deloc. Arată mai bine acum. Minunat!”, a scris cineva pe Twitter.

„Să recunoaștem, încă arată bine”, a scris o altă persoană, conform DailyMail.

ADVERTISEMENT