Campionii sînt optimişti: “Vrem să cîştigîm ca să avem moral bun pentru UCL!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
22/07/2016, 10:18
Campionii sînt optimişti: “Vrem să cîştigîm ca să avem moral bun pentru UCL!”

Astra Giurgiu primeşte vizita formaţiei Dinamo Bucureşti, sîmbătă, de la ora 21:00, la Giurgiu, iar mijlocaşul campioanei României, Florin Lovin, crede că trupa pregătită de Marius Şumudică este mai puternică decît în sezonul trecut.

Acesta speră ca Astra să se impună în faţa “cîinilor” lui Ioan Andone, toate acestea pentru a avea un moral bun pentru meciul cu FC Copenhaga, din turul 3 al Ligii Campionilor.

“Va fi un meci frumos. Astra este mai puternică acum decît anul trecut pe vremea asta pentru că atunci venise un grup de zece jucători noi. Rezultatul s-a văzut în play-off, pentru că acolo am atins punctul maxim. Pentru noi e foarte important acest meci, vrem să avem un moral bun şi pentru partida din preliminariile Ligii Campionilor”, a spus Florin Lovin.

Ştirea MOMENTULUI

Carlos Fortes îl acuză pe Gigi Becali că minte. “Nu e adevărat!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×