Fotbal intern

Anthony Le Tallec, dorit de o echipă din Franţa. De ce a picat transferul

Astra Giurgiu a fost foarte aproape să scape de Anthony Le Tallec, dar lucrurile nu au decurs aşa cum se aşteptau giurgiuvenii.
Autor: Iuliana Spirache | 02.01.2018 | 14:38
Anthony Le Tallec, dorit de o echipă din Franţa. De ce a picat transferul

FANATIK.RO a anunţat pe 19 decembrie 2017 că oficialii formaţiei Astra Giurgiu sunt nemulţumiţi de forma slabă a lui Anthony Le Tallec, dar şi de salariul mare pe care îl încasează atacantul francez, iar giurgiuvenii îşi doresc să scape în perioada de mercato de fostul jucător al lui Liverpool – vezi detalii.

Dorinţa de a pleca de la Astra Giurgiu o are şi Anthony Le Tallec, iar francezul şi-a pus impresarii să-i caute un nou angajament. Francezul în vârstă de 33 de ani este dispus să-şi rezilieze contractul scandent în vara anului 2019 în cazul în care îşi va găsi o altă echipă în perioada de mercato din iarnă.

Anthony Le Tallec a negociat cu Orelans

Vestea că Anthony Le Tallec nu mai este dorit de Astra Giurgiu a ajuns şi la urechile oficialilor lui US Orelans. Astfel, atacantul a negociat cu echipa din Liga a 2-a din Franţa, dar oferta lui Orelans nu a fost pe placul acestuia, anunţă L’Equipe. “Un transfer nu este realizabil în plan financiar. Jucătorul revine în România miercuri, la reluarea antrenamentelor”, anunţă sursa citată.

 Francezul în vârstă de 33 de ani are cel mai mare salariu din lotul echipei pregătite de Edward Iordănescu, 9.000 de euro plus bonusuri de performanţă, iar în următorul an îi va creşte la 10.000 de euro. La revenirea în România, Anthony Le Tallec va discuta cu oficialii Astrei Giurgiu pentru a lua o decizie în ceea ce priveşte viitorul său.

Anthony Le Tallec a ajuns la Astra Giurgiu pe 3 iulie 2017 şi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2019, cu opţiunea de perlungire pe încă un sezon. Pe parcursul carierei, atacantul în vârstă de 33 de ani a jucat pentru echipe precum Le Havre, Liverpool, Saint Etienne, Sunderland, FC Sochaux, Le Mans, Auxerre, Valenciennes şi Atromitos.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE