Leacul natural recomandat de Lidia Fecioru. Acesta se realizează dintr-o plantă care crește la noi în țară și poate fi foarte util bărbaților.
Acest leac natural poate face minuni pentru bărbații care se confruntă cu probleme de sănătate. Se prepară dintr-o plantă foarte cunoscută, care crește la noi în țară, plus încă un ingredient. Ce a dezvăluit Lidia Fecioru?
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit de curând un remediu natural pentru bărbații care suferă de adenom de prostată benign. Pentru a obține această licoare trebuie să culegeți rostopasca, să o dați prin mașina de tocat și să o amestecați cu alcool de 70 de grade. Soluția obținută se păstrează la frigider pe durata tratamentului.
„Există un leac foarte bun și care vindecă adenomul de prostată, dar pe cel benign, nu pe cel malign, pentru că acolo se intervine chirurgical și medicamentos. Strângem rostopască, o dăm prin mașina de tocat și stoarcem sucul din ea. Se spune că acela e laptele de rostopască. El se amestecă cu alcool de 70 de grade, în proporţie de 1 la 1, adică cât suc de rostopască avem, atâta alcool punem. Şi îl păstrăm la frigider”, a povestit Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, conform romaniatv.net.
Această licoare se bea zilnic timp de două luni, pentru a avea efectele dorite, a mai spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii. De asemenea, din rostopască se poate face și ceai, care poate fi mai ușot de agreat pentru unii. Ceaiul de rostopască trebuie consumat de 3 ori pe zi, cel puțin o lună de zile, a explicat Lidia.
„Cum bem din el? Se începe de la o picătură pusă în 100 de mililitri de apă, sper să nu iasă la testul de alcool pentru cei care conduc, și facem așa 30 de zile. În fiecare zi, creştem cu câte o picătură, până ajungem să bem 30 de picături în ultima zi. Apoi, începem invers, în descreştere, până ajungem la o picătură. Tratamentul se face timp de două luni de zile.
De asemenea, se poate face și ceaiul de rostopască, care e foarte bun, nu numai picăturile. Poate unora le e greu să facă sucul de rostopască. Ceaiul de rostopască se face din o lingură de plante la 200 de grame de apă fierbinte, se lasă la macerat două ore”, a continuat ea.
Ceaiul de rostopască trebuie consumat de 3 ori pe zi, timp de cel puțin o lună de zile, după care se face pauză, a explicat Lidia.
„După aceea, se ia câte o lingură de trei ori pe zi din acel ceai, înainte de masă. Perioada de tratament este tot la fel: se ia o lună, se face pauză o lună, după aceea se repetă încă o lună de zile”, a mai spus bioenergoterapeuta Lidia Fecioru, conform sursei citate.