Life

Leacul zilei cu Lidia Fecioru. Ceapa, ingredientul minune. Ce efecte miraculoase are

21.11.2020 | 21:45
Leacul zilei cu Lidia Fecioru Ceapa ingredientul minune Ce efecte miraculoase are
Leacul zilei cu Lidia Fecioru. Cum se prepară și ce efecte miraculoase are
ADVERTISEMENT

Lidia Fecioru a prezentat, sâmbătă, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, difuzată pe Antena 3, care este leacul zilei, ce efecte miraculoase are și cum se prepară acesta.

Conform spuselor renumitului bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, ceapa este ingredientul minune al leacurilor. Aceasta are numeroase proprietăți și efecte uimitoare asupra organismului.

ADVERTISEMENT

După ce a primit numeroase mesaje cu privire la efectele miraculoase ale leacului cu miere și scorțișoară, care este foarte util pentru îmbunătățirea circulației periferice, reglarea tractul digestiv și dispariția hiperacidității, Lidia Fecioru le prezintă telespectatorilor un alt leac minune.

Leacul zilei, cum se prepară acesta și ce efecte miraculoase are

Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, moderată de Cătălina Prumbel, despre efectele miraculoase ale cepei și despre metoda de preparare a leacului zilei.

ADVERTISEMENT

Bioenergoterapeutul le-a recomandat telespectatorilor, pentru cicatrizarea tăieturilor de la operații, cezariene, să taie o ceapă pe jumătate și să maseze rănile respective, rezultatele fiind garantate.

Pe lângă beneficiile pe care le are pentru cicatrizarea rănilor sau a tăieturilor, ceapa este extrem de benefică pentru scăderea temperaturii corpului. Lidia Fecioru a oferit instrucțiuni clare cu privire la prepararea leacului: se toacă ceapa mărunt, se stropește cu oțet și se pune în șoșete, iar febra va dispărea treptat.

ADVERTISEMENT

De asemenea, ceapa combinată cu mierea este foarte bună în perioada răcelilor de sezon, deoarece ajută la desfundarea nasului sau la combaterea tusei atât în cazul copiilor, cât și în cazul adulților. Ceapă tocată mărunt, pastă de ceapă trasă prin mașina de tocat, la blender sau sucul de ceapă și combinat cu miere este leacul potrivit pentru o tuse puternică.

În plus, în cazul arsurilor mai puternice, Lidia Fecioru ne sfătuiește să preparăm pasta de ceapă cu puțină miere. Acest leac este cicatrizant și vindecă arsurile în scurt timp, având efecte surprinzătoare. Ceapa este, de asemenea, și reglator de bilă.

ADVERTISEMENT