ADVERTISEMENT
News

Leagăn pentru copii, retras de pe piață de Kaufland. Ce nereguli au fost descoperite

Kaufland a retras de pe piață un leagăn pentru copii. FANATIK vă spune ce nereguli au fost descoperite.
Autor: Cerasela Stafie | 23.06.2021 | 17:46
Leagăn pentru copii, retras de pe piață de Kaufland. Ce nereguli au fost descoperite
Leagăn pentru copii, retras de pe piață de Kaufland. Ce nereguli au fost descoperite Sursa foto: Facebook/ Kaufland

Reprezentanții supermarketului au anunțat că produsul a fost scos de la vânzare. Acesta nu mai era comercializat de aproximativ un an.

ADVERTISEMENT

Totuși, leagănul a fost vândut în perioada martie 2017 – august 2020. Clienții care l-au cumpărat au fost anunțați că vor primi banii înapoi.

Leagăn pentru copii, retras de pe piață de Kaufland. Ce nereguli au fost descoperite

„În anumite circumstanțe, la produsul menționat, clemele de prindere ale piesei din mijloc se pot rupe (a se vedea marcajele din fotografia articolului), existând astfel posibilitatea de accidentare a copilului (6 – 36 luni). Pentru a proteja siguranța consumatorilor, Kaufland a reacționat și a retras de la comercializare produsul respectiv”, au anunțat reprezentanții printr-un comunicat.

ADVERTISEMENT
leagăn
Clemele de prindere ale piesei din mijloc care se pot rupe
Sursa foto: Kaufland

 

Supermarketul a atenționat clienții care au achiziționat produsul să acorde atenție informării și să nu-l mai folosească.

„Se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal,” au mai transmis.

ADVERTISEMENT

Magazinul le-a cerut scuze clienților pentru această situație. Totuși, nu mulți au acordat prea multă atenție leagănului cu probleme.

Clienții Kaufland, nemulțumiți de oferta la bere

Doar câțiva oameni au sesizat că magazinul a vândut un produs periculos pentru copii mai bine de trei ani. Majoritatea celor care au reacționat la postarea magazinului de pe rețelele de socializare au condamnat o altă greșeală a reprezentanțior supermarketului.

ADVERTISEMENT

Este vorba de o promoție la bere. Reclama pe care magazinul a distribuit-o arată un pachet de nouă sticle la preț promoțional.

Totuși, pachetul care se vinde la respectivul preț este cel de șase sticle, iar mulți oameni nu au citit descrierea. Astfel, au constatat diferența de preț la casa de marcat.

ADVERTISEMENT

Greșeala a fost aspru sancționată de internauți: „Minciuni! Și când suni să reclami spun doar că “ne cerem scuze”. Dar timpul meu pierdut pentru reclama falsă nu se pune! Rușine”, este una dintre reacțiile oamenilor.

După ce s-au strâns mai multe, pe rețelele de socializare a apărut și reacția supermarketului: „salut, dragă comunitate. Ne pare rău pentru eroarea ce s-a strecurat. Am revenit cu erată pentru materialul printat.”

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!