Carousel hot news

Voluntari – FCSB, cu casa închisă: “Vreau CFR Cluj campioană!”

Dan Leasă vrea CFR Cluj campioană, prefaţând Voluntari - FCSB. Managerul formaţiei FC Voluntari, Dan Leasă a început încă de luni meciul împotriva celor de la FCSB după ce a declarat...
Autor: Daniel Vlad | 09.10.2017 | 13:04
Voluntari - FCSB, cu casa închisă:

Dan Leasă vrea CFR Cluj campioană, prefaţând Voluntari – FCSB. Managerul formaţiei FC Voluntari, Dan Leasă a început încă de luni meciul împotriva celor de la FCSB după ce a declarat pentru FANATIK.RO că formaţia sa vrea să se răzbune pentru meciul pierdut în ultimul minut, în tur, pe Naţional Arena cu Steaua. Dar acesta a ţinut să anunţe şi pe cine doreşte campionă în Liga 1 Betano şi a apus că o să facă tot posibilul ca lucrul respectiv să se întâmple.

Deja am intrat în febra meciului şi ne dorim victoria. Partida se va desfăşura la noi în Pipera, iar Claudiu Niculescu o să facă tot ce depinde de el să îi învingem pe cei de la FCSB. Nu am uitat că în tur am pierdut meciul nemeritat în ultimul minut. Consider că un rezultat de egalitate era mult mai echitabil, iar acuim băieţii doresc să obţină o meritată revanşă. Toată lumea se concentrează pentru acest joc”, şi-a început discursul Leasă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

În continuare, Dan Leasă a anunţat şi din ce alt motiv doreşte ca echipa sa să învingă FCSB. “Vreau ca FCSB să piardă cu noi, deoarece vreau ca CFR Cluj să câştige campionatul. Noi am putea să profităm şi de revenirea lui Bălan, deoarece pe 15 octombrie îi expiră perioada de suspendare. O să am o discuţie cu Claudiu Niculescu. Poate că nu o să revină la meciul cu Steaua, dar el este gata să se întoarcă la prima echipă.

Bălan a fost suspendat trei luni. A jucat pentru echipa noastră a doua şi s-a pregătit foarte bine acolo. Este conştient că a greşit şi nu a fost bine că a avut acea reacţie a adresa lui Caludiu Niculescu. Dar acum totul a trecut şi îl aşteptăm la prima echipă. Cu Maftei lucrurule sunt clare. O să ne despărţim deoarece nu mai suntem pe aceaşi lungime de undă. Nu ne mai înţelegem cu câteva lucruri. Noi le vedem într-un fel, iar el în alt fel”, a încheiat Leasă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!