Sport

LeBron James a debutat la Los Angeles Lakers! Cifrele superstarului în meciul cu Denver Nuggets. Video

01.10.2018 | 13:14
LeBron James a debutat la Los Angeles Lakers Cifrele superstarului in meciul cu Denver Nuggets Video

Superstarul LeBron James a debutat în noaptea de duminică spre luni la echipa Los Angeles Lakers, într-un meci din pre-sezonul NBA. Noua formație a baschetbalistului american a pierdut meciul disputat la San Diego, în fața a peste 13.000 de spectatori, împotriva celor de la Denver Nuggets, scor 107-124.

LeBron James, care a mai jucat în cariera sa la formațiile Cleveland Cavaliers și Miami Heat, a evoluat timp de 15 minute la debutul la Los Angeles Lakers. El a înscris nouă puncte, a avut trei recuperări și a dat trei pase decisive. Cei mai buni marcatori ai echipei au fost JaVale McGee – 17 puncte, Brandon Ingram – 16 puncte și Kyle Kuzma – 15 puncte.

LeBron James a debutat la Los Angeles Lakers: ”A fost minunat”

”A fost minunat să revin pe teren și să încep astfel o nouă călătorie în cariera mea”, a declarat LeBron James după debutul la Los Angeles Lakers. Superstarul baschetului american a semnat în vară un contract pe patru sezoane cu echipa din Orașul Îngerilor, urmând să încaseze în această perioadă un salariu de 154 de milioane de dolari.

LeBron James într-un duel pentru minge în meciul său de debut la Los Angeles Lakers
LeBron James într-un duel pentru minge în meciul său de debut la Los Angeles Lakers

Pe lângă salariul uriaș pe care în va primi la Los Angeles Lakers, LeBron James mai are și alte surse de venit. El deține un lanț de restaurante cu pizza și a semnat un contract pe viață pe Nike, despre care presa americană a scris că este cel mai mare din istoria firmei de echipament sportiv fără să dezvăluie însă suma.

În urmă cu câteva zile a apărut informația conform căreia LeBron James va juca rolul principal în filmul SpaceJam 2, continuarea animației în care și-a făcut apariția legendarul baschetbalist Michael Jordan. Imediat după acest anunț. noul jucător al formației Los Angeles Lakers a postat o poză pe Instagram cu vestiarul Looney Tunes, locul lui fiind lângă iepurele Bugs Bunny.