Sport
notix pixel id

Moment hilar într-un meci din NBA. LeBron James a ieșit de pe teren pentru a evacua doi fani din arenă. Video

Los Angels Lakers a câștigat meciul din NBA cu Indiana Pacers, scor 124-116, dar faza serii a fost oferită de LeBron James. Superstarul oaspeților a ieșit de pe teren din cauza unui incident cu fanii.
25.11.2021 | 12:54
Moment hilar într-un meci din NBA. LeBron James a ieșit de pe teren pentru a evacua doi fani din arenă. Video
Moment hilar într-un meci din NBA. LeBron James a ieșit de pe teren pentru a evacua doi fani din arenă. Video. FOTO: Twiter
ADVERTISEMENT

LeBron James a fost din nou protagonistul unei faze incredibile în NBA. După ce s-a bătut cu Isaiah Stewart în meciul dintre Lakers și Knicks, celebrul baschetbalist a fost implicat într-o nouă eliminare.

De această dată cel vinovat nu a fost starul lui Los Angels Lakers, ci doi fani care stăteau în primul rând și care au fost evacuați din arena Gainbridge Fieldhouse.

James a ieșit nervos de pe teren în timpul meciului cu Indiana Pacers și i-a indicat arbitrului că cei doi, un bărbat și o femeie, trebuie să părăsească sala.

ADVERTISEMENT

LeBron James a dat afară din arenă doi fani

Camerele televiziunilor nu au surprins ce l-a deranjat pe LeBron James, momentul surprins fiind doar cel care „Regele” iese nervos de pe parchet și îi indică cu degetul pe cei doi susținător ai Indianei Pacers.

La scurt timp, forțele de ordine și-au făcut apariția și i-au rugat pe spectatori să se ridice și să plece. Cei doi nu au opus rezistență și și-au părăsit locurile, pe chipurile lor citindu-se nemulțumirea.

ADVERTISEMENT

LeBron James a vorbit la conferința de presă de după partidă, dar nu a vrut să dea detalii despre incidentul cu cei doi spectatori.

„Regele” a dat însă de înțeles că femeia și bărbatul i-au adresat câteva cuvinte nepotrivite în timpul jocului.

ADVERTISEMENT

„Nu aș spune niciodată așa ceva unui fan, cum niciun fan nu ar trebui să vorbească așa unui jucător”, a declarat LeBron James.

LeBron avea toate motivele să fie nervos, pentru că, în momentul în care a avut loc incidentul cu fanii, LA Lakers avea un avantaj fragil cu Pacers, 117-114.

ADVERTISEMENT

După evacuarea cuplului buclucaș, James a arătat o formă de zile mari, reușind să înscrie nu mai puțin de 39 de puncte și să mențină rezultatul în favoarea echipei sale, care s-a impus cu 124 la 116.

Los Angeles Lakers are 10 victorii și 10 înfrângeri în acest sezon de NBA, iar acum se pregătește de primul meci pe teren propriu, cu Sacramento Kings, după cinci deplasări consecutive.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik