Sport

LeBron James a semnat cu LA Lakers pentru 4 ani. Zlatan, reacție fabuloasă!

02.07.2018 | 08:03
LeBron James a semnat cu LA Lakers pentru 4 ani Zlatan reactie fabuloasa

Los Angeles Lakers are un nou superstar. LeBron James a semnat pentru 4 ani cu Lakers și va primi 154 de milioane de dolari.

Desemnat de 4 ori MVP în NBA, LeBron James a făcut duminică marele anunț. A bătut palma cu LA Lakers și va deveni jucătorul uneia dintre cele mai de succes echipe din baschetul american. LeBron schimbă și conferința, astfel că va merge să joace în Vest, unde va încerca să o detroneze pe Golden State Warriors.

Este pentru a doua oară în carieră când starul NBA pleacă de la Cleveland Cavaliers, echipă la care a câștigat un titlu în 11 ani. Anunțul semnării contractului a fost făcut de agenția sa de management, Klutch Sports Group, printr-un scurt comunicat. James va face următoarele declarații publice în data de 30 iulie, atunci când va deschide o școală publică, prin intermediul fundației familiei sale.

LeBron James a semnat cu LA Lakers pentru 4 ani

Înțelegerea dintre LeBron James și LA Lakers este valabilă 4 ani, iar baschetbalistul va primi 154 de milioane de dolari. Recunoscut de mulți analiști sportivi, foști și actuali jucători și antrenori ca fiind unul dintre cei mai mari baschetbaliști din toate timpurile, James a câștigat trei titluri în NBA, patru titluri de MVP, trei NBA Finals MVP, două medalii de aur la Jocurile Olimpice, un titlu de “Cel mai bun marcator” și NBA Rookie of the Year. A fost de 13 ori All-Star și selectat de 6 ori în echipele defensive ale anului. Este cel mai bun marcator din istoria echipei Cleveland Cavaliers, respectiv din postsezonul NBA.

Zlatan Ibrahimovic a avut o reacție fabuloasă pe contul personal de Facebook după ce a aflat că LeBron merge la Lakers. Starul suedez, care joacă fotbal la LA Galaxy, în același oraș, a scris într-o postare că “Acum LA are un Dumnezeu și un Rege. Zlatan îi urează bun venit lui LeBron James.”