Sport

LeBron James, devastat după moartea lui Kobe Bryant! A izbucnit în plâns pe aeroportul din Los Angeles. Fanii au oferit o scenă impresionantă pe străzile orașului VIDEO

27.01.2020 | 11:12
LeBron James devastat dupa moartea lui Kobe Bryant A izbucnit in plans pe aeroportul din Los Angeles Fanii au oferit o scena impresionanta pe strazile orasului VIDEO
ADVERTISEMENT

LeBron James a apărut devastat pe un aeroport din Los Angeles. S-a întâmplat la doar câteva momente după ce s-a anunțat moartea lui Kobe Bryant! Vedeta californienilor a izbucnit în plâns și a fost îmbrățișat de câțiva fani prezenți pe pistă.

LeBron James, devastat după moartea lui Kobe Bryant!

Pe imagini se vede cum LeBron James își șterge lacrimile cu ajutorul unei batiste. Acesta înaintează spre terminal și este îmbărbătat de mai mulți oameni.

ADVERTISEMENT

Un amănunt interesant este acela că fostul baschetbalist Kobe Bryant, care a murit duminică într-un accident de elicopter petrecut în California, a fost confundat într-un material comemorativ al BBC chiar cu LeBron James.

LeBron emotional after Kobe Bryant news

LeBron James is met with emotional hugs after landing in Los Angeles following the death of Kobe Bryant.(via NBC4 Los Angeles)

Gepostet von ESPN am Sonntag, 26. Januar 2020

A izbucnit în plâns pe aeroportul din Los Angeles

Reţeaua de televiziune a prezentat imediat scuze. Imaginile prezentate de BBC în cadrul jurnalului de ştiri de la ora 22.00 făceau referire la faptul că James l-a întrecut pe Bryant ca număr de puncte marcate în carieră.

ADVERTISEMENT

Vocea din off nu a explicat de ce telespectatorii l-au văzut pe James pe ecrane şi nu pe Bryant. LeBron James, jucător al celor de la Los Angeles Lakers şi Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks) vor fi căpitanii celor două echipe la All Star Game NBA, la fel ca în sezonul trecut.

Cei doi au fost aleşi căpitani primind cele mai multe voturi din partea fanilor, jucătorilor şi presei în Conferinţa de Vest, respectiv Conferinţa de Est.

ADVERTISEMENT

James a primit 6,27 milioane de voturi, iar Antetokounmbo a primit 5,90 milioane de voturi.

Pentru LeBron James va fi a 16-a participare consecutivă la All Star Game. Vă reamintim că Los Angeles Lakers, echipa lui LeBron James, a ratat calificarea în play-off-ul NBA, sezonul trecut, după un an nu tocmai bun.

A fost pentru al șaselea an consecutiv în care Los Angeles Lakers nu a mers în faza eliminatorie a competiției. “King James” nu a evoluat în play-off pentru prima oară din 2005, după ce a disputat ultimele opt finale cu Miami şi Cleveland.

ADVERTISEMENT

Scene impresionante pe străzile din Los Angeles după ce s-a anunțat moartea lui Kobe Bryant. Fanii au început să plângă și au ieșit din case pentru a discuta tragica veste. În LA, jucătorul poreclit Mamba reprezenta o adevărată icoană.

ADVERTISEMENT