Sport

După ce a câștigat o sumă uriașă la ruletă, rapperul Drake a transferat banii în bitcoin și i-a donat fundației lui LeBron James. Cum vor fi folosiți banii. Video

Rapperul canadian Drake a donat fundației condusă de baschebalistul american LeBron James o sumă uriașă, câștigată la ruletă. Muzicianul a spus cum vor fi folosiți banii.
24.03.2022 | 11:15
Dupa ce a castigat o suma uriasa la ruleta rapperul Drake a transferat banii in bitcoin si ia donat fundatiei lui LeBron James Cum vor fi folositi banii Video
Rapperul canadian Drake a donat o sumă imensă fundației baschetbalistului american LeBron James. Sursa foto: lakersdaily.com
ADVERTISEMENT

Drake, rapperul canadian de 35 de ani, cu o avere de peste 160 de milioane de euro, a dat lovitura la ruletă. Dar a luat decizia ca toți banii câștigați să-i doneze fundației baschetbalistului american LeBron James.

Drake donează 1 milion de dolari in bitcoin fundației LeBron James Family

Raperul canadian a dat lovitura la ruletă, scrie tmz.com. El a plasat o sumă foarte mare pe 11 negru. În momentul în care bila a ajuns în căsuța respectivă, bucuria cântărețului a fost fără margini.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de champagnepapi (@champagnepapi)

Dar nu pentru că urma să-și sporească averea și așa mare, estimată de wealthygorilla.com la 180 de milioane de dolari, peste 160 de milioane de euro.

El convenise cu starul baschetului american, LeBron James, ca toți banii să-i dea fundației sportivului, LeBron James Family. Aceasta se ocupă cu ajutorarea studenților defavorizați.

ADVERTISEMENT

Iar Drake s-a ținut de cuvânt. A donat respectivei fundații 1 milion de dolari (aproximativ 900.000 de euro) în bitcoin, o monedă digitală.

Avantajul plății în bitcoin este că valoarea ei fluctează. Din acest motiv, ar putea reprezenta și un dezavantaj. Concret, în ultimele cinci zile valoarea criptomonedei a crescut cu peste 1.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Drake nu este la primul gest caritabil pe care-l face

Rapperul canadian face destul de des acte caritabile. Recent, el a făcut o surpriză imensă unui jucător de baschet de la Royal Crown Academy, Michael pe numele lui.

Puștiul visează să ajungă la un colegiu, dar nu are bani suficienți pentru a urma cursurile. Drake a aflat povestea și a donat familiei lui suma de 100.000 de dolari.

ADVERTISEMENT

Mai mult chiar. În urmă cu 3 ani și jumătate, o fetiță în vârstă de 11 ani, Sofia Sanchez, era internată în spital în așteptarea unui transplant de inimă.

Ea le-a spus părinților că ar vrea să-l vadă pe Drake, iar dorința i-a fost îndeplinită. Cu puțin timp înaintea operației, rapperul canadian s-a dus la spital, a pătruns în rezerva unde era fetița, iar când a dat perdeaua la o parte bucuria fetiței a fost imensă.

Cei doi au stat de vorbă, discutând în special despre fostul baschetbalist american Michael Jordan și despre Justin Bieber. Evident, Drake a făcut mai multe poze cu Sofia, i-a dat un autograf și i-a lăsat și câteva cadouri.

ADVERTISEMENT