Sporturi

Video. Fiul lui LeBron James face senzaţie pe teren! ”Mi-ar plăcea să joc împotriva lui”

LeBron James este în acest moment starul numărul unu din NBA, dar jucătorul echipei Cleveland Cavaliers are concurenţă chiar din familie.
07.03.2018 | 08:38
Video. Fiul lui LeBron James face senzaţie pe teren! ”Mi-ar plăcea să joc împotriva lui”

Fiul său, LeBron James Jr., în vârstă de 13 ani, a făcut senzaţie la un turneu rezervat grupei sale de vârstă. Puştiul a fost prezent la Houston, la începutul lunii martie, la un turneu anual care reuneşte unele dintre cele mai bune echipe din ţară.

LeBron James nu a putut fi prezent în sală pentru a-şi urmări băiatul, dar acesta a avut un spectator de lux: naşul său Chris Paul, jucător la Houston Rockets. Puştiul a fost deja contactat de unele universităţi, iar tatăl său s-a enervat din această cauză: ”A primit oferte, este o nebunie. Universităţile ar trebui sancţionate. Nu ar trebui să li se permită să recruteze copii”.

 

Full vid link in bio!!! LeBron James Jr. Shows off for @cp3 in Houston! @kingjames

A post shared by SLAM | HIGH SCHOOL (@slam_hs) on

LeBron James

Cu toate acestea, starul de la Cleveland Cavaliers declara anul trecut că şi-ar dori să joace împotriva fiului său în NBA, deşi puştiul va putea ajunge în liga mare abia în 2024 când James va avea 40 de ani: ”Nu ştiu dacă voi putea juca la acest nivel până atunci, dar mi-ar plăcea să rămân în zonă şi să joc împotriva lui. Ar fi cireaşa de pe tort”.

LeBron James, în vârstă de 33 de ani, este căsătorit din 2013 cu Savannah Brinson şi au trei copii, LeBron James Jr. (13 ani), Bryce Maximus James (10 ani) şi Zhuri James (3 ani).

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri