LeBron James, investiţie uriaşă în plină pandemie de coronavirus! Ce a cumpărat starul lui LA Lakers

Eduard Dimiean   
în Baschet
24/10/2020, 22:58
LeBron James, investiţie uriaşă în plină pandemie de coronavirus! Ce a cumpărat starul lui LA Lakers
Ce investiție imensă a făcut starul lui LA Lakers, LeBron James în timpul pandemiei de coronavirus (hepta)

Starul lui LA Laker, LeBron James a făcut o investiție în domeniul imobiliar majoră pe timpul pandemiei de coronavirus.

LeBron James a devenit în urmă cu două săptămâni campion al NBA cu Los Angeles Lakers.

Ajuns la 35 de ani, americanul este considerat unul dintre cei mai mari jucători din istoria NBA, fiind deseori comparat cu Michael Jordan.

LeBron James, investiție imensă în imobiliare

LeBron a investit 36,8 milioane de dolari într-un complex din Beverly Hills, care a aparținut fostei actrițe Katharine Hepburn. Starul american lui Lakers se descurcă destul de bine în domeniul imobiliar, în 2017 achiziționând pentru 21 de milioane de dolari o vilă în Los Angeles.

Pe lângă cele 38 de milioane de dolari câștigate în acest sezon de NBA se adaugă contractele de sponsorizare și publicitate care ajung până la 55 de milioane de dolari anual.

Cu un venit anual de aproximativ 100 de milioane de dolari se estimează că LeBron James ar avea o avere de peste 480 de milioane de dolari, acesta fiind pe locul 4 all-time în topul câștigurilor din baschet.

Complex imobiliar de peste 10.000 mp

Proprietatea achiziționată în Beverly Hills are 10.117 metri pătrați. Reședința principală are 845 de metri pătrați și complexul dispune de mai multe de oaspeți construcția fiind construită în 1934.

Casa are patru dormitoare, dee asemenea, în reședință există o bibliotecă, un cinematograf uriaș, un lounge interior, o grădină cu gresie, terenuri de tenis și zone cu vederi panoramice.

Este ”un fel de stațiune privată care combină terenul, priveliștile și intimitatea”, potrivit unor jurnaliști.

Închide ×