Sport

LeBron James, pe urmele lui Michael Jordan. Va juca în filmul de animație Space Jam 2

20.09.2018 | 14:57
LeBron James pe urmele lui Michael Jordan Va juca in filmul de animatie Space Jam 2

LeBron James le-a adus zâmbetul pe buze iubitorilor baschetului cu ultima veste: va juca rolul principal în filmul de animație Space Jam 2, călcându-i astfel pe urme legendarului Michael Jordan, care a jucat în prima producție. Cel mai probabil ideea filmului va fi asemănătoare cu cea din pelicula lansată în 1996, adică LeBron James va face parte dintr-o echipă formată din personaje Looney Tunes.

Data la care va începe producția nu a fost anunțată încă, dar cel mai probabil se va da startul anul viitor. Anunțul că celebrul baschetbalist va juca în Space Jam 2 a fost făcut de către agenția de entertainment a jucătorului, Spring Hill Entertainment. De-a lungul timpului s-a vehiculat ideea că LeBron ar urma să joace într-o producție de genul Space Jam, însă nimic nu s-a concretizat până acum. “Colaborarea cu Space Jam reprezintă mai mult decât o simplă legătură între mine și Looney Tunes pentru a produce un film. Pur și simplu este mai mult decât atât”, a declarat LeBron James.

Prima producție Space Jam l-a avut în rol principal pe Michael Jordan

Iubitorii baschetului consideră că Space Jam este unul dintre cele mai bune filme care s-au făcut vreodată despre acest sport. Animația le-a câștigat imediat inimele fanilor, punând în scenă confruntarea dintre echipa Looney Tunes, condusă de legendarul Michael Jordan și echipa Monștrilor. Jordan se afla într-un punct critic al carierei sale în momentul în care a acceptat să joace în Space Jam. Câștigase 3 titluri consecutive cu Chicago Bulls între anii 1991 și 1993 și luase decizia de a se retrage din baschet. Timp de 2 ani, Jordan a încercat să se reprofileze, jucând baseball într-o ligă mică din SUA, dar nu a putut să se despartă de marea lui dragoste, baschetul, astfel că în 1995 a anunțat că se întoarce în NBA, a redevenit imaginea ligii și a luat din nou 3 titluri la rând cu Bulls. În acea perioadă a apărut și Space Jam, un film de animație care i-a dat pe spate pe fanii acestui sport.

Michael Jordan în animația Space Jam, 1996
Michael Jordan în animația Space Jam, 1996

LeBron James va juca în filmul de animație Space Jam 2

LeBron James îi calcă acum pe urme lui Michael Jordan. Baschetbalistul a fost prezent în ultimele 8 finale, a câștigat campionatul de 3 ori, a ieșit de 4 ori MVP și a jucat 14 All Star Games. Imediat după ce Spring Hill Entertainment a anunțat că sportivul va avea rolul principal în Space Jam 2, LeBron a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu vestiarul Looney Tunes, locul lui fiind lângă iepurele Bugs Bunny, celebru în desenele animate produse de Looney Tunes.

LeBron James și echipa Looney Tunes
LeBron James și echipa Looney Tunes

“Mi-ar plăcea foarte mult să îi văd pe copii înțelegând că se pot simți puternici și că trebuie să continue să își urmărească visurile. Și cred că Ryan (n.r. Ryan Coogler, producătorul noului film Space Jam) a făcut asta pentru multe persoane”, a spus LeBron James.

LeBron James este o adevărată maşină de făcut bani. Baschetbalistul care a semnat un contract pe patru sezoane cu Los Angeles Lakers pentru suma de 154 milioane dolari, câştigă o sumă incredibilă pe zi. Nu mai puţin de 105.479 de dolari în doar 24 de ore! LeBron James este clar figura cea mai marcantă a sportului american, iar cifrele care s-au învârtit în permanenţă în jurul contractelor sale au fost mereu peste tot ceea ce înseamnă câştiguri şi salarii în NBA.

View this post on Instagram

? ? ?

A post shared by SpringHill Entertainment (@springhillent) on