Fotbal intern

Ce decizie a luat Lech Poznan în privința lui Mihai Răduț. Ce spune jucătorul de transferul la Dinamo

17.04.2019 | 13:46
Ce decizie a luat Lech Poznan in privinta lui Mihai Radut Ce spune jucatorul de transferul la Dinamo

Mircea Rednic declara recent că și-l dorește mult în lot la Dinamo pentru viitorul sezon pe Mihai Răduț, jucător aflat în prima ligă poloneză, la Lech Poznan. Puriul își exprima speranța că Răduț va reuși să se elibereze de actuala sa echipă, care a prins cu șansă play-off-ul în Polonia și e convins că venirea acestuia la Dinamo lângă fostul său coleg de la Pandurii, Dan Nistor, va fi un mare câștig pentru “câini”.

Lech Poznan îl lasă liber de contract în vară pe Mihai Răduț, dorit de Dinamo

Mihai Răduț e un jucător pe care l-am dorit, îl doresc în continuare. Vorbește tot timpul cu Luana. Își dorește să se întoarcă. Mă amenință tot timpul că vine. Vrea să își rezilieze contractul. Mi-a promis. Sunt sigur că vom găsi un acord. Dacă își dorește să vină în România, va veni la Dinamo. Va câștiga mai mult de 18.000 de euro dacă va avea performanțe”

Iată că speranțele Puriului de a-l avea în lot pentru viitorul sezon pe Mihai Răduț nu au fost în zadar. Jucătorul a ajuns la înțelegere cu conducerea lui Lech Poznan pentru a fi lăsat să plece din vară liber de contract. Varianta Dinamo i s-ar părea o opțiune bună, dar, bineînțeles, că trebuie văzut dacă se va înțelege cu clubul din Ștefan cel Mare. La Poznan a fost trimis la echipa a doua, în Liga 3, după ce a dat un gol în 56 de meciuri.

Mihai-Radut este campion cu Steaua
Mihai-Radut este campion cu Steaua

Răduț a jucat doi ani la Steaua

Așa este, am ajuns la o înțelegere cu cei de Lech Poznan pentru a pleca liber din vară. Până atunci, sunt în Polonia. Șanse să ajung la Dinamo eu cred că sunt, să vedem ce discuții vor fi la vară, ce ofertă îmi vor face, dacă îmi vor face. Și dacă vom putea să ne înțelegem”.

În fotbalul românesc Mihai Răduț a jucat la Internațional Curtea de Argeș, de unde a ajuns la actuala FCSB, pe atunci Steaua, pentru o sumă importantă la acea vreme, un milion de euro. A mai jucat la Pandurii Târgu Jiu, unde a stat patru ani, după care și-a încercat norocul în Golf, la Hatta Clu, iar de doi ani e legitimat la Lech Poznan.