Sporturi

Lecția de viață a lui Voropchievici până la finalul anului 2020. Perioadă fantastică pentru o zodie

16.11.2020 | 18:50
Lectia de viata a lui Voropchievici pana la finalul anului 2020 Perioada fantastica pentru o zodie
ADVERTISEMENT

Lecția de viață a lui Voropchievici. Numerologul vine cu sfaturi și previziuni până la finalul anului 2020 pentru fiecare zodie. Se anunță o perioadă fantastică pentru o zodie.

Mihai Voropchievizia vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunde de la Antena 3 despre cum va decurge ultima parte a acestui an și ce trebuie să învețe fiecare nativ.

ADVERTISEMENT

Peștii vor fi răsfățații divinității spre sfârșitul lui 2020, în timp ce Săgetătorii trebuie să învețe una dintre cele mai importante lecții de viață.

Lecția de viață a lui Voropchievici până la finalul anului 2020 pentru fiecare zodie

Berbec

Berbecii trebuie să își schimbe modul de viață și să se ocupe mai mult de familie. Până acum au au găsit tot timpul altceva mai important, dar până la finalul lui 2020 vor învăța ce contează, de fapt, cel mai mult pentru ei și se vor bucura, în sfârșit, de cei dragi din familie.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii au avut de câștigat până acum, atât din punct de vedere financiar, cât și în plan amoros. De acum înainte trebuie să se sacrifice pentru a ajunge acolo unde își doresc. Dacă reușesc să facă asta, finalul de 2020 va fi unul pe măsura sacrificiului.

Gemeni

Gemenii trebuie să renunțe la situațiile din care nu pot obține maximum. Dacă se vor complace ca până acum, finalul de an nu va fi unul bun. În schimb, dacă învață să vadă lucrurile pe termen lung vor primi tot ceea ce își doresc.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii sunt obligați să scape de frica de nou și să îmbrățiseze schimbările care pot să vină. Necunoscutul nu înseamnă automat rău, mai ales că au mai trecut prin așa ceva și consecințele au fost excelente.

Leu

Nativul Leu trebuie să învețe să privească viața cu mai multă relaxare. Finalul anului 2020 vine ca o lecție pe care trebuie s-o accepte cu brațele deschise.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele au de învățat poate cea mai importantă lecție de viață până la sfârșitul lui 2020. Ca să simtă cu adevărat roadele muncii și implicării lor, trebuie să se pună pe primul loc.

Balanța

Balanțele au de învățat că dacă nu se ocupă singure de condiția lor nimeni n-o va face. Ca să se asigure că au tot ce își doresc anul viitor, trebuie ca în acest final de 2020 să își ofere tot ce au mai bun.

Scorpion

Scorpionii nu vor putea să ajungă unde își doresc dacă nu cer jutorului cui trebuie. Singura șansă ca drumul ales să fie cel bun e să accepte că cineva trebuie să-i ghideze. Lecția aceasta nu se va învăța ușor.

Săgetător

Săgetătorii au și ei de învățat una dintre cele mai grele lecții de viață în aceste ultimi două luni. Dacă nu își vor schimba viziunea de viață, dacă nu vor accepta că și alții pot avea păreri, riscă să piardă totul.

Capricorn

Capricornii trebuie să învețe să își schimbe atitutidea, în primul rând față de ei. 2021 va fi un an total diferit dacă vor învață bine lecția și vor accepta redescoperirea de sine.

Vărsător

Vărsătorii își vor schimba viața în bine dacă vor învăța aceeași lecție a bunătății și în acest final de an. Au ajuns într-un punct al maurității care le permite să spere că și în 2021 lucrurile vor evolua în bine pentru ei.

Pești

Peștii sunt protejații divinității, Dumnezeu îi iubește mai mult decât s-ar aștepta. Lecția pe care o vor lua cu ei și în anul viitor e că nimic nu e pierdut dacă crezi cu adevărat.

ADVERTISEMENT