Life

Lecția de viață primită de Theo Rose! Artista, impresionată de un fan care a dat totul să o vadă pe platourile de la Clanul

Sarcina îi pune deja bețe-n roate lui Theo Rose! Nevoită să fugă de la filmările pentru Clanul din cauza grețurilor, a primit o lecție de viață importantă.
30.11.2022 | 17:13
Lectia de viata primita de Theo Rose Artista impresionata de un fan care a dat totul sa o vada pe platourile de la Clanul
Theo Rose a primit o lecție importantă pe platourile de filmare ale serialului Clanul. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Aflată la început de sarcină, Theo Rose continuă să se achite de responsabilitățile profesionale. Cu greu, însă, căci perioada aceasta nu pare să fie ușoară. Grețurile au obligat-o să ia o pauză de la filmările pentru Clanul, dar poate că a fost mâna destinului, căci iubita lui Anghel Damian a primit o lecție importantă de viață.

Graviduța Theo Rose, lecție de viață de la un fan al serialului Clanul, înainte de sărbători

După muncă și răsplată! Serialul Clanul se bucură de un succes colosal în rândul telespectatorilor Pro TV. Învățăturile importante oferite de personajele aduse la viața de unii dintre cei mai iubiți și cunoscuți actori din România, dar și scenele realiste, pe alocuri șocante, i-au făcut pe cei din fața televizoarelor să se atașeze de serial.

ADVERTISEMENT

Theo Rose a aflat cât de important este proiectul din care face parte pentru public într-un moment total neașteptat. După cum s-a aflat deja, artista și Anghel Damian, de altfel și regizor al serialului, se pregătesc ca anul viitor să-și întâmpine primul copil. 

Chiar dacă relația este la început, antrenoarea de la Vocea României și fostul iubit al Liei Bugnar cred în dragostea lor și sunt pregătiți pentru noua etapă care urmează.

ADVERTISEMENT

Până la marele și emoționantul eveniment, însă, Theo Rose are responsabilități profesionale de onorat. Filmările show-ului de talente sunt în toi, concertele curg pe bandă rulantă, iar sezonul doi din Clanul este deja în lucru.

Theo Rose, forțată de sarcină să ia o pauză de la filmările pentru Clanul

Totuși, nu e ușor. Pentru Theo Rose, unele zile sunt mai grele în perioada aceasta. Dacă în urmă cu câteva săptămâni și-a permis să urce pe scenă la Craiova într-o ținută sumară, fără să țină cont de frigul de afară, zilele acestea situația a stat cu totul altfel.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost forțată să ia o pauză de pe platoul de filmare din cauza grețurilor, dar totul se întâmplă cu un motiv, căci a primit o adevărată lecție de viață.

„Filmam ieri pentru Clanul și mă simțeam foarte rău. Am ieșit la un moment dat din restaurantul în care filmam cu gândul ca măcar sa fiu afară dacă vomit. Până la baie făceam mai mult”, și-a început Theo Rose istorioara de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Numai că în fața clădirii, artista a avut parte de o surpriză. Un bărbat îmbrăcat simplu, cu pantaloni de trening, adidași și o geacă de fâș roșie, după cum se observă în fotografia publicată de Theo Rose, o aștepta cu un tricou și un marker.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de THEO ROSE (@theorose.official)

„La ușă, băiatul din poză cerea tuturor celor care lucrează la serial să semneze pe bluza fosforescentă pe care o ține în mână. Fiind pe cale să vărs oriunde în fața ochilor și căutând un loc retras cu aer, l-am rugat să aștepte să mă întorc”, continuat Theo Rose.

„A trebuit să-și amaneteze telefonul ca să-și cumpere bilet spre București”

Întoarsă cu forțe proaspete, Theo Rose a avut vreme să-i asculte povestea bărbatului. Acesta călătorise tocmai de la Cluj din dorința de a-o cunoaște pe protagoniștii serialului Clanul. Nu i-a păsat că pentru a avea bani de bilet și-a amanetat telefonul, căci fericirea de a-l avea în față pe însuși „Tătuțu’” – George Mihăiță – a valorat mai mult de atât.

„Venise de la Cluj special pentru asta. Să întâlnească actorii serialului si oamenii care lucrează la proiect. Mi-a spus că e mare fan și că nu l-a interesat că a trebuit să își amaneteze telefonul că să-și cumpere bilet de drum spre București.

A început să plângă și a zis: ‘Nu pot să cred că l-am prins și pe Tătuțu’ să-mi semneze. Eu râd si plâng odată cu voi. Nu vă imaginați ce înseamnă asta pentru mine. Poate credeți că sunt nebun, dar eu sunt fericit. A venit Moșu’ mai repede la mine. Lasă, telefonul îl iau înapoi. Muncesc și îl scot în câteva zile. Mulțumesc!’ A plecat fără să ceară nimic”, a povestit Theo Rose.

Regretul cu care a rămas Theo Rose după întâmplare: „Vă zic de ce sunt proastă”

Cu lecția de viață primită, Theo Rose nu și-a dat seama că ar fi putut face mai mult pentru fanul serialului Clanul, venit de departe să o vadă pe ea și pe restul echipei, astfel că a rămas și cu un regret în suflet.

„Vă zic și de ce sunt proastă. Mi-era așa rău și în același timp primisem o lecție de fericire necondiționată că nu mi-a trecut prin minte nici măcar o secundă să-i plătesc eu drumul sau să-i dau niște bani, să aibă la el.

Pe de altă parte, am înțeles lecția. El n-a avut nevoie decât de semnătura mea banala. Dar a dat la schimb o lecție prețioasă. Sunt oameni care au nevoie de atât de puțin ca sa fie fericiți.

De Crăciun vreau doar să fiu la fel de fericită ca el. Să nu mă mai poată supăra nimic. Să văd lumea frumoasă, să ascund de ochii mei intențiile rele și să împart în jurul meu doar bunătate și bucurie”, a încheiat Theo Rose mesajul, nu înainte de a le ura „La mulți ani!” sărbătoriților de Sfântul Andrei.

ADVERTISEMENT