Life

Lecție de viață de la Teo Trandafir. „Singurul meu sfat pe care l-am spus adesea și nu încetez să-l repet…”

Teo Trandafir oferă tinerilor din ziua de azi un sfat valoros. Care este recomandarea de care ar trebui să țină cont?
17.06.2024 | 14:05
Lectie de viata de la Teo Trandafir Singurul meu sfat pe care lam spus adesea si nu incetez sal repet
Lecție de viață de la Teo Trandafir. Foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir împărtășește din învățăturile ei de viață. Ea oferă un sfat valoros pe care toată lumea ar trebui să-l urmeze. Ce a declarat prezentatoarea TV?

Lecție de viață de la Teo Trandafir

La vârsta de 56 de ani și cu o carieră îndelungată în televiziune, Teo Trandafir împărtășește sfaturi prețioase despre viață și carieră, bazate pe înțelepciunea acumulată de-a lungul anilor. Ce a declarat vedeta?

ADVERTISEMENT

Într-un interviu exclusiv cu Spectacola.ro, faimoasa prezentatoare de televiziune dezvăluie cele mai importante lecții pe care le-a învățat de-a lungul vieții. Ea se întoarce în timp și îi oferă un sfat tinerei Teo de 20 de ani. Ce ar fi dorit să știe vedeta în acel moment?

„Un sfat pe care, din păcate, nu îl pot urma, pe care l-am primit și eu la vremea mea: Ai încredere în tine! Eu nu știu ce înseamnă asta. Mi se pare că să ai încredere în tine este o formă de nesăbuință pe care o plătim scump.

ADVERTISEMENT

Trebuie să muncim pentru încredere și nici atunci nu ai de unde să știi dacă lucrurile vor ieși cum dorești. Să te bazezi pe spontaneitate mi se pare imprudent, pentru că e posibil să nu vină când ai nevoie”, a declarat Teo Trandafir pentru Spectacola.ro.

Teo Trandafir, sfatul pe care toată lumea ar trebui să-l urmeze

În cadrul aceluiași interviu, Teo Trandafir este rugată să facă un exercițiu mental în care își imaginează că are 90 de ani. Ce sfat i-ar oferi lui Teo din ziua de azi?

ADVERTISEMENT

„Nu știu să răspund, pentru că încă nu am înțelepciunea și abilitatea de a vedea lucrurile într-o asemenea perspectivă. Mi-aș spune, probabil – Ține-o așa! Fii calmă, echilibrată, totul o să fie bine. Dacă ai ajuns până la vârstă asta, înseamnă că tu, Teo, cea de la 50 de ani, ai facut ceva bine! bravo!”, a mai spus prezentatoarea TV.

De asemenea, Teo Trandafir a dezvăluit care este sfatul prețios pe care l-a oferit fiicei sale, Maya, în vârstă de 20 de ani. Ea spune că cel mai important lucru în viață este să faci lucrurile care te fac fericit.

ADVERTISEMENT

„Maya a primit deja, după părerea mea, sfaturile pe care trebuia să le primească la momentul la care era nevoie de ele. Nu dai sfaturi copilului tău când are deja mintea formată. Faci acest lucru când are nevoie. Singurul meu sfat, pe care l-am spus adesea și nu încetez să îl repet, este că în viața asta nu trebuie să faci nimic în afară de a fi fericit.”

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a...
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI de când a IEȘIT din INCHISOARE! Ceas de 200 de mii...
PRIMELE IMAGINI de când a IEȘIT din INCHISOARE! Ceas de 200 de mii de EURO la MÂNĂ
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Euro 2024. Corespondență din Munchen de la Daniel Nanu. Interviu cu Mihai Rusu,...
Euro 2024. Corespondență din Munchen de la Daniel Nanu. Interviu cu Mihai Rusu, vocea de la „Europa Liberă”. (2)
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși